Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi transferler için devreye girdi!

Beşiktaş TFF’den gelecek limit artırımı yanıtını beklerken, Ahmet Nur Çebi, tüm sınırları zorlama kararı aldı. Abdullah Avcı’nın talebi doğrultusunda bir golcü almayı hedefleyen siyah-beyazlılar; Zaza, Balotelli ve Rodallega’ya listesinde yer verdi.

SPOR 08.01.2020, 11:35 12.01.2020, 15:30
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi transferler için devreye girdi!

Transfer döneminde herhangi bir hamlede bulunmayan Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek cevabı büyük bir merakla bekliyor.

Geçtiğimiz günlerde BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, “Benim kaynaklarım sınırlandırılmış. Federasyon en fazla 2 milyon TL harcamaya izin veriyor. İtirazlarımızı yaptık. Biz, kulübe geldiğimizde karşılayan tek kişi yoktu. Elimizi nereye atsak ağır problemler çıkıyor” sözleriyle, mali tabloyu ortaya koymuştu.

Limit artırımı konusunda TFF’ye faiz indirimi talebinde bulunan yönetim, kurumdan gelecek yanıttan sonra transfer çalışmalarına hız verecek.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda ara transferde kadrosunu yeni bir forvetle güçlendirmeyi hedefleyen çalışmalar yapan siyah-beyazlı ekibin, TFF’den olumsuz yanıt geldiği takdirde oyuncu satışı yaparak transfer bütçesi oluşturacağı ifade edildi.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bu konuda Avcı’nın taleplerini karşılayabilmek amacıyla sınırları zorlama kararı aldığı belirtildi. Beşiktaş, forvet transferi konusunda Torino’lu Simone Zaza, Brescia’lı Mario Balotelli ve Denizlispor’dan da Hugo Rodallega’ya gündeminde yer veriyor.

Simone Zaza, Torino'da 13 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandırdı.

Mario Balotelli, Serie A’da 13 maçta Brescia’ya 5 golle katkıda bulundu.

Hugo Rodallega, Denizlispor’da bu sezon 14 mücadelede 5 gol kaydetti.

Yorumlar (0)