Beşiktaş'ta Abdullah Avcı seferberliği başladı!

Süper Lig’in 11. hafta programında bugün Vodafone Park’ta Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı. 

SPOR 10.11.2019, 10:17 10.11.2019, 10:35
Beşiktaş'ta Abdullah Avcı seferberliği başladı!

Zatürreye yakalanan ve tedavisi sebebiyle Braga karşılaşması için Portekiz’e gidemeyen Teknik Direktör Abdullah Avcı dün akşamki antrenmanda da tedbir amaçlı yer almadı. Tecrübeli çalıştırıcı, Denizlispor karşılaşmasında sahaya çıkıp, çıkmayacağı herkes tarafından merak edilmeye başladı.

Abdullah Avcı'nın sahada olması isteniyor

İlaç ve serum tedavisi devam eden Avcı’nın durumunun yakından izlenildiği ve bugünkü karşılaşmada takımın başında sahaya çıkması için çaba harcandığı aktarıldı. Avcı'nın adamın durumunun maç saatinde netlik kazanacağı ifade edildi.

beşiktaş ile ilgili görsel sonucu

Beşiktaş galibiyet peşinde

Siyah-beyazlı oyuncular basına kapalı yapılan idmanda, ısınma hareketleri ve pas programından sonra taktiksel çalışmalar yaptı. Yaklaşık 1.5 saat devam eden idman şut çalışması ile tamamlandı. Oyuncular antrenmandan sonra tesiste kampa girdiler.

Abdullah Avcı'nın savunma yapması istenilecek denilmişti

Denizlispor maçı göz önüne alınarak as kadronun Braga'ya götürülmemesi ve Avrupa'ya havlu atılmasına kızan Beşiktaş Başkanı Çebi'nin, Abdullah Avcı'dan savunmasını yapmasını isteyeceği iddia edilmişti.

abdullah avcı ile ilgili görsel sonucu

Avcı'nın Beşiktaş'ın Avrupa hedefinden tamamen vazgeçen bir kadro tercihi yaptığını ve Başakşehir'i çalıştırdığı dönemdeki gibi Avrupa'yı ciddiye almadığını ifade eden yöneticiler "Ligde karşılaşacağımız Denizlispor maçı için mi bu kadar önemli oyuncu Braga'ya götürülmedi? Ligin zayıf takımlarından biriyle hem de evimizde yapacağımız ve çok rahat kazanabileceğimiz maç için Avrupa'yı feda etmiş olduk. Böyle bir tercih Beşiktaş'a yakışmadığı gibi kabul edilemez" diyerek tepkilerini gösterdiler. Ahmet Nur Çebi'nin de takımın Avrupa'ya dörtte sıfır yaparak elenmesinden dolayı çok rahatsız olduğu ve Abdullah Avcı'dan hastalığını atlatmasından sonra savunmasını isteyeceği belirtilmişti.

Yorumlar (0)