Beşiktaş'ta 3 futbolcu satış listesinde!

Beşiktaş Kulübü'nde Enzo Roco, Adem Ljajic ve Domagoj Vida'nın satışının değerlendirildiği ortaya çıktı.

SPOR 23.05.2020, 11:51
Beşiktaş'ta 3 futbolcu satış listesinde!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle liglerin ertelenmesinin ardından gelirleri askıya alınan Beşiktaş'ın, maddi anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtiği biliniyor.

Fakat siyah-beyazlı yönetim, yeni sezon için takıma takviye yapmak istiyor. Bu nedenle yönetim, gelir elde etmek amacıyla bazı futbolcularını satış listesine ekledi.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın talepleri doğrultusunda hamlelerde bulunan yönetim, Enzo Roco, Adem Ljajic ve Domagoj Vida'ya gelecek teklifleri göz önünde bulundurmaya yönelik karar aldı. 

Beşiktaş'ın söz konusu 3 futbolcudan gelir edebilmesi halinde bu miktarı da gelecek sezonun transfer çalışmalarında ve maaş kaynağı olarak kullanacağı tahmin ediliyor. 

Beşiktaş'a 2018-2019 sezonunun başında transfer olan ve 3 senelik imza atan Enzo Roco'nun ilk 2 sene 1.4 milyon Euro olan maaşı, son sezonunda 1.5 milyon Euro'ya çıkacak.

Siyah-beyazlılar, performansını beğenmediği Şilili oyuncuyu satarak, hem bonservis ücreti kazanmayı hem de maaş yükünü hafifletmeyi hedefliyor.

Sezon başında 6.5 milyon Euro ödenerek bonservisi alınan Adem Ljajic de satış listesine eklendi. 

Beşiktaş'a bonuslarla beraber yaklaşık 3 milyon Euro maaş maliyeti olan futbolcu, performansıyla beklentileri karşılayamadı. Yönetim, gelecek resmi teklifleri beklemeye başladı. 

Öte yandan, Domagoj Vida, bonuslar hariç 3.3 milyon Euro maaş alıyor. Vida'ya indirim teklif eden yönetim, bu konuda da net bir cevap alamadı.

Birçok takımın kadrajında olduğu söylenen Vida için sezon sonunda gelen teklifler değerlendirilecek.

Yorumlar (0)