"Beşiktaş'ta 3 futbolcu koronavirüse yakalandı" iddiası!

Beşiktaş'ta yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan 10 kişiden 3'ünün futbolcu olduğu iddia edildi. Bu isimlerin Caner Erkin, Burak Yılmaz ve Tyler Boyd olduğu öne sürüldü. 

SPOR 15.05.2020, 15:35 15.05.2020, 17:37
"Beşiktaş'ta 3 futbolcu koronavirüse yakalandı" iddiası!

Beşiktaş, 13 Mayıs günü tüm teknik heyet, futbolcu ve tesis çalışanlarına yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi uygulamış ve 8 kişinin sonucunun pozitif çıktığını duyurmuştu. 

8 Mayıs günü yapılan ve 2 kişinin sonucunun pozitif çıktığı testlerle beraber Beşiktaş'ta yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan kişi sayısı 10'a çıkmıştı. 

Söz konusu gelişmenin ardından siyah-beyazlı kulüpte yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan 10 kişiden 3'ünün futbolcu olduğu ve bu kişilerin Caner Erkin, Burak Yılmaz ve Tyler Boyd olduğu iddia edildi. Hastane veya evlerine gitmeyen futbolcuların, Nevzat Demir Tesisleri'nde karantinaya alındığı ileri sürüldü. 

Son olarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkarken, alınan karar gereği tüm antrenmanlar ile ilk etap kampı iptal edildi. İptal kararıyla beraber Nevzat Demir Tesisleri de kapandı. Tesisler, test sonuçları pozitif çıkan kişilerin karantinada kalacağı şekilde yeniden düzenlendi.

Yorumlar (0)