Beşiktaş, Sergen Yalçın’ı bırakmıyor!

Siyah beyaz renkli Beşiktaş takımının bir dönem efsane golcüsü olan ve şu sıra takımın teknik direktörlüğünü üstlenen Sergen Yalçın’a yeni bir sözleşme sunuldu. Takımın 2+1 yıllık ve zam uyguladığı yeni sözleşmesi teklifi, Yalçın tarafından kabul edildi.

SPOR 23.02.2021, 13:57 24.02.2021, 14:36
Beşiktaş, Sergen Yalçın’ı bırakmıyor!

Bir dönem Beşiktaş’ın golcü futbolcusu olan ve uzun zamandır Beşiltaş’ın teknik direktörü olan Sergen Yalçın,  takım tarafından olukça seviliyor. Sezon sonunda sözleşmesi biten 48 yaşındaki teknik adama, takımdan yeni bir teklif sunuldu.

2+1 yıllık anlaşma ve 10 milyon lira maaş teklifi

Siyah-beyazlı takımın yönetimi Yalçın’la, geçtiğimiz günlerde idman sonrası bir görüşme yaptı. Beşiktaş tarafından Yalçın’a teklif edilen yeni teklif ise; 2+1 yıllık bir anlaşma süresinin yanı sıra 10 milyon liralık bir maaş oldu. Yönetimin teklifini değerlendiren ve olumlu yanıt veren başarılı teknik adam, takımla resmi adımları yani sözleşme imzalamasını yakın zamanda gerçekleştirecek.

Futbolcuların prim ve ödemelerinin eksiksiz yapılması şartını koştu

Toplantıda Yalçın, ligin en iyi futbol oynayan takımı olduklarını yöneticilere söyledi. Bu gücün şampiyonlukla buluşmasının şart olduğunu söyleyen Yalçın, yönetime futbolcuların primlerini ve ödemelerinin sezon sonuna kadar eksiksiz yapılması gerektiğini söyledi.

Yorumlar (0)