Beşiktaş şampiyonluğa koşuyor...

Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-2'lik skorla devirdi.

SPOR 11.04.2021, 21:17
Beşiktaş şampiyonluğa koşuyor...

Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta müsabakasında BB Erzurumspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip 4-2'lik skorla kazanmayı başardı.

Beşiktaş, dakikalar 10'u gösterdiğinde Cyle Larin'in golüyle 1-0 öne geçti. Dakikalar 16'yı gösterdiğinde Leo Schwechlen, kafa vuruşuyla skora eşitlik getirdi. Oğuzhan Özyakup, dakikalar 26'yı gösterdiğinde sahne aldı ve siyah-beyazlıları bir kez daha öne geçirdi. Dakikalar 39'u gösterdiğinde Emrah Başsan'ın vuruşuyla skor bir kez daha eşitlendi. 

En yakın rakibine 7 puan fark

Konuk ekip, maçta dakikalar 66'yı gösterdiğinde Rachid Ghezzal ile bir kez daha öne geçti. Gökhan Töre, dakikalar 86'yı gösterdiğinde maçın skorunu tayin eden golü kaydetti. 

Beşiktaş, art arda ikinci galibiyetini alarak, en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye yükseltti. BB Erzurumspor ise art arda 9. maçta da galip gelemedi ve 28 puanda kaldı.

Beşiktaş, ligde önümüzdeki hafta MKE Ankaragücü'nü misafir edecek. BB Erzurumspor ise Yukatel Denizlispor deplasmanına konuk olacak.

















Yorumlar (0)