Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elendi

Temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme karşılaşmasında PAOK'a 3-1 mağlup oldu.

SPOR 25.08.2020, 23:26
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elendi

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu karşılaşmasında temsilcimiz Beşiktaş, Yunan PAOK takımına konuk oldu.

Toumba Stadı'nda koronavirüs salgını sebebiyle tek maç üzerinden oynanan karşılaşma, PAOK ekibinin 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla beraber Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kalma şansını kaybetti. Siyah-beyazlı ekip, yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundan devam edecek.

Yunan temsilcisinin galibiyet gollerini 7. ve 24. dakikalarda Tzolis ile 30. dakikada Pelkas attı. Beşiktaş'ta tek golu ise 37. dakikada Cyle Larin attı.

41. dakikada PAOK'un kullanmış olduğu penaltıda Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu gole izin vermedi.

Beşiktaş'ın yeni transferleri sahada

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, takımın yeni transferleri N'Skala, Welinton ve Bernard Mensah'a ilk 11'de görev verdi.

Welinton penaltı yaptırdı

Siyah beyazlı ekibin Alanyaspor'dan transfer yaptığı Welinton, Beşiktaş formasıyla çıkmış olduğu ilk maçında penaltıya sebebiyet verdi. Tecrübeli stoper, 40. dakikada gelişen PAOK atağında ceza sahasında kaydettiği müdahale ile rakibini yere düşürdü ve hakeme beyaz noktayı gösterdi.

Beşiktaş'ın penaltı için itirazı

85. dakikada gelişen Beşiktaş atağında top, ceza sahasının içinde PAOK oyuncusunun eline çarptı fakat İtalyan hakem Daniele Doveri "devam" dedi. Beşiktaşlı oyuncular ve teknik ekip uzun bir süre pozisyona itiraz etti.

Yorumlar (0)