Beşiktaş, rotasını Santon ve Kalinic'e çevirdi!

Beşiktaş, Roma'da top koşturan Davide Santon ile İtalyan ekibinde geçen sezon kiralık forma giyen Nikola Kalinic'i istiyor. 

SPOR 28.08.2020, 10:14
Beşiktaş, rotasını Santon ve Kalinic'e çevirdi!

Beşiktaş, Yunan ekibi PAOK karşısında aldığı yenilginin ardından tepkilere maruz kalmıştı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kadronun yeterli olmadığını söylemiş, bunun üzerine yönetim hemen harekete geçmişti.

Siyah-beyazlılar, Roma'da 2019-2020 sezonunda kiralık olarak top koşturan Atletico Madridli 32 yaşındaki Nikola Kalinic'i istiyor. 

Bu nedenle Beşiktaş'ın, Atletico Madrid ile söz konusu futbolcunun transferi için pazarlığa giriştiği öğrenildi. 5 milyon Euro isteyen Atletico Madrid, daha sonra 4 milyon Euro'ya kadar indi. 

Beşiktaş'ın Hırvat forveti az bir maliyetle kadrosuna dâhil etmek istediği, bu nedenle Atletico Madrid'den indirim talep ettiği ve görüşmelerin devam ettiği ortaya çıktı. 

Diğer yandan, Roma'da top koşturan ancak performansı beklentilerin altında kalan Davide Santon da Beşiktaş’ın radarına girdi.

Siyah-beyazlıların, 29 yaşındaki futbolcuyu ikna ettiği öğrenildi. İtalyan medyası, söz konusu futbolcunun Beşiktaş ile büyük oranda anlaşma sağladığını bildirdi.

İtalyan futbolcu, 2019-2020 sezonunda 15 mücadelede yer alırken, gol veya asist kaydedemedi.

Roma ile iki sene daha sözleşmesi olan Davide Santon'un, satın alma opsiyonu ile kiralanacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)