Beşiktaş öne geçtiği maçı kaybetti

Yeni sezon çalışmalarına devam eden Beşiktaş, İspanya kampındaki ikinci hazırlık karşılaşmasında La Liga 2 ekiplerinden Deportivo Alaves'e 2-1 yenildi.

SPOR 26.07.2022, 22:26
Beşiktaş öne geçtiği maçı kaybetti

Camilo Cano Stadyumu'nda oynanan maça siyah-beyazlı takım; Ersin, Rosier, Berkay Vardar, Necip, Welinton, Salih, Gedson, Ghezzal, Boyd, Muleka ve Weghorst 11 ile başladı.

Siyah-beyazlılar, müsabakanın 2'inci dakikasında Muleka'nın attığı golle öne geçti. Welinton'un defanstan gönderdiği uzun topu iyi takip eden Muleka, file bekçisi ile defansın anlaşmazlığında araya girerek topu şık bir aşırtma vuruşuyla ağlara gönderdi. İlk devrede rakibine önemli pozisyon şansı vermeyen Beşiktaş, hücumda gol haricinde üretkenlikte zorluk çekti.

Siyah-beyazlı takım, ilk devreyi üstün tamamladı.

Üstünlüğü koruyamadı

İkinci devrede Muleka-Cenk, Ersin-Emre Bilgin değişiklikleriyle başlayan Beşiktaş, 54'üncü dakikada kalesinde golü gördü. Ceza alanının sol çaprazından gelişen atakta meşin yuvarlağı önünde bulan Guridi, düzgün bir vuruş yaparak skora dengeyi getirdi: 1-1

Beraberlik golünün akabinde 59'uncu dakikada Welinton-Emrecan Uzunhan, Gedson-Emirhan İlkhan, Boyd-Oğuzhan Akgün değişikliklerine giden siyah-beyazlılar, 66'ıncı dakikada bir gol daha yedi. Sol taraftan ceza alanına yerden uzun pas olarak kullanılan serbest atışta Fuente, sol çaprazdan topu filelerle buluşturdu ve İspanyollar öne geçti: 2-1

76'ıncı dakikada Weghorst-N'Koudou, Salih-Kartal Kayra Yılmaz, Ghezzal-Emirhan Delibaş değişiklikleri gerçekleştirilirken, 79'uncu dakikada siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Romain Saiss, Necip'in yerine oyuna dahil olarak ilk defa bir hazırlık karşılaşmasında görev aldı.

Diğer taraftan, Beşiktaş teknik patronu Valerien Ismael, 12'inci dakikada hakeme itirazı sebebiyle sarı kartla cezalandırıldı.













Yorumlar (0)