Beşiktaş, Kevin N'Koudou ile anlaştı

Transfer çalışmaları için İngiltere’de bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Tottenham’da forma giyen orta saha oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou’nun transferi konusunda İngiliz ekibiyle anlaştı.

SPOR 21.08.2019, 14:30
Beşiktaş, Kevin N'Koudou ile anlaştı

Beşiktaş, Sivasspor deplasmanında aldığı mağlubiyetten sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Transfer görüşmeleri için İngiltere’de bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bonservisi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham’da bulunan 24 yaşındaki sol kanat Georges-Kevin N’Koudou’nun kiralanması konusunda kulübüyle prensip anlaşması sağladı. 

Siyah-beyazlı kulüp, geçtiğimiz sezonu Monaco’da kiralık olarak geçiren genç futbolcu ile maaş konusundaki görüşmelerine devam ediyor. 

24 yaşındaki Fransız futbolcu, kariyerinde Marsilya, Nantes, Tottenham, Burnley ve Monaco formaları giydi. Bu takımlarda toplam 119 maçta 14 gol, 10 asist kaydetti. 

Georges-Kevin N'Koudou, en iyi performansını 2016-2017 sezonunda Marsilya’da gösterdi. Fransız oyuncu, Marsilya’da forma giydiği 41 maçta 10 gol, 5 asist kaydetti.  

Yorumlar (0)