Beşiktaş, Kasımpaşa'yı evinde ağırlayacak

Beşiktaş, Süper Lig'de 11. haftada yarın Kasımpaşa'yı evinde ağırlayacak.

SPOR 03.12.2020, 14:14
Beşiktaş, Kasımpaşa'yı evinde ağırlayacak

Beşiktaş Süper Lig'de 11. hafta açılış mücadalesinde yarın Kasımpaşa'yı evinde ağırlayacak.

Maç saat 19.30'da Vodafone Park'ta başlayacak ve mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek. Hakem yardımcıları ise Hakan Yemişken ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Mücadelede dördüncü hakem ise Alper Çetin olacak.

Süper Lig'in şampiyonluk mücadelesi veren rakiplerinden, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'i mağlup edip art arda 2 defa zorlu maçı atlatan Beşiktaş, bir haftayı bay geçmesine karşın 4. sırada 16 puanla bulunuyor. 

Kalan 10 hafta içinde 4 galibiyet, 3 yenilgi ve 3 de beraberlik alan Kasımpaşa'da 15 puan ile siyah-beyazlı rakibin bir basamak gerisinde 5. sırada yer alıyor.

Larin yarınki maçta forma giyemeyecek

Fenerbahçe derbisinde görmüş olduğu kırmızı kartla birlikte cezalı konuma düşen Kanadalı oyuncu, Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemecek.

Larin'in yanında sakatlıkları olan Adem Ljajic ve Gökhan Töre ile koronavirüsten dolayı izolasyon döneminde olan Ajdin Hasic de yarınki maçta görev almayacak.

Dorukhan Toköz ve Ersin Destanoğlu geri dönüyor

Gaziantep FK karşılaşmasında görmüş olduğu kırmızı karttan dolayı 2 maçlık bir ceza alan kaleci Ersin Destanoğlu ve aldığı sarı kart sebebiyle derbide forma giyemeyen Dorukhan Toköz'ün cezaları bitti.

İki futbolcu, teknik direktör Sergen Yalçın'a görev verilmesi durumunda Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyebilecek. Bununla birlikte koronavirüs tedavisi biten ve takımla idmanlara başlayan Domagoj Vida da yarın oynanacak mücadelede forma verilmesi durumunda görev alacak.

3 sarı kartlı Rosier sınırda

Beşiktaş'ta 3 sarı kartı olan Valentin Rosier ceza sınırında yer alıyor. Bu sezonda Gaziantep FK, Yukatel Denizlispor ve Fenerbahçe karşılaşmalarında sarı kart alan Rosier, yarın oynanacak olan karşılaşmada da aynı duruma yaşadığı takdirde cezalı konuma düşerek, 12. haftada Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak mücadelede takımda yer almayacak.

Yorumlar (0)