Beşiktaş, Jackson Muleka için şartları zorluyor!

Kiralık olarak geldiği Kasımpaşa'da yarım sezonda 12 gol atan Kongolu Jackson Muleka, Beşiktaş'ın radarına takıldı. Siyah beyazlılar, satın alma opsiyonu 3 milyon euro olan 22 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmak istiyor. İşte transferdeki son durum...

SPOR 26.06.2022, 17:39 27.06.2022, 09:14 Hakan Öksüz
Beşiktaş, Jackson Muleka için şartları zorluyor!

Önceki sezon teknik direktör Valerien Ismael ile çıkış yakalamasına rağmen Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edemeyen Beşiktaş, yeni sezon hedefini "şampiyonluk" olarak belirledi. Ligi 6'ncı sırada tamamlayan siyah beyazlılar, güçlü rakiplerinin gerisinde kalmak istemiyor.

Önceki sezon Kasımpaşa'da harikalar yarattı

Transfer çalışmalarına hız kazandıran Beşiktaş teknik heyeti, Kasımpaşa'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Jackson Muleka'yı listeye aldı. Geçen sezon Kasımpaşa formasıyla çıktığı 14 maçta 12 gol atan ve 5 asist yapan Muleka, birçok Süper Lig ekibinin yanında Avrupa'dan takımların da ilgisini çekti.

Satın alma bedeli 3 milyon euro!

Kasımpaşa'da kiralık olarak oynadıktan sonra yeniden Belçika'nın Standart Liege takımına dönen Jackson Muleka'yı transfer etmek isteyen Beşiktaş, şartları zorluyor. Edinilen bilgilere göre 22 yaşındaki Kongolu futbolcunun satın alma bedeli 3 milyon euro, kiralama bedeli ise 1 milyon euro. 

Satın alma opsiyonu konusunda pürüzler var

Transfer bütçesini idareli kullanmak isteyen Beşiktaş, Muleka'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Standart Liege Kulübü ise kiralık olarak anlaşma sağlansa bile Muleka'nın satın alma opsiyonunun zorunlu olarak sözleşmede bulunması gerektiğini belirtiyor. Satın alma opsiyonu konusundaki pürüzlerin giderilmesinden sonra transferin gerçekleşebileceği söyleniyor.

Yorumlar (0)