Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü İstanbul'a geldi

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olması beklenen Valerien Ismael, dün gece saatlerinde İstanbul'a geldi.

SPOR 25.03.2022, 08:40 25.03.2022, 15:57
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü İstanbul'a geldi

Beşiktaş Kulübü, yeni hocası Valerien Ismael’e kavuştu. 

Valerian Ismael, İstanbul’da

Siyah beyazlı kulüp yöneticilerinin ön anlaşma sağladığı Valerien Ismael, dün gece İstanbul’a geldi. Fransız teknik direktör, İstanbul Havalimanı'nda Beşiktaş yetkilileri tarafından karşılandı. Milli ara dönüşünde Beşiktaş, lider Trabzonspor ile 3 Nisan Pazar günü karşı karşıya gelecek. Yeni Teknik Direktör V. Ismael de bu maçta Beşiktaş’ın başında sahaya çıkacak.

46 yaşındaki Fransız hoca, Hannover, Nürnberg, Wolfsburg, LASK Linz, West Brom ve FC Barnsley gibi takımlarda çalışmıştı.

Valerien Ismael kimdir?

Strasbourg'da profesyonel futbol kariyerine başlayan ve 6 farklı kulüpte 16 sezon top koşturan Valerien Ismael, stoper mevkiinde oynadı. Futbolculuk kariyerinin zirvesine, 2005 yılında transfer olduğu Bayern Münih'te ulaşan ve bu kulüpte 3 Bundesliga zaferi elde eden Fransız, Hannover'da 2009 yazında futbolculuk kariyerini noktaladı.

Futbolu bıraktığı kulüp olan Hannover'da teknik ekip ve yöneticilik görevlerinde bulunan Ismael, 2011’de Hannover'ın 2. takımında hocalık yapmaya başladı. 46 yaşındaki Fransız, Almanya'daki tecrübelerinin ardından 2020'de İngiltere’ye geçerek Barnsley’de görev aldı. Son olarak Championship temsilcisi West Bromwich Albion'ın hocası olan Ismael, buradaki kötü sonuçların ardından kulüpteki 7. ayında görevinden ayrıldı.

Yorumlar (0)