Beşiktaş'ın yeni golcüsü, İstanbul'a indi! İşte ilk paylaşım!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Ganalı golcü Daniel-Kofi Kyereh, İstanbul'a indi. Siyahlı beyazlı yönetimin rotasındaki diğer isimlerin Wout Weghorst, Alexander Sorloth ve Benteke olduğu öğrenildi.

SPOR 19.06.2022, 12:05 Hakan Öksüz
Beşiktaş'ın yeni golcüsü, İstanbul'a indi! İşte ilk paylaşım!

Süper Lig'de topladığı 59 puanla geçen sezonu 6'ncı sırada tamamlayan Beşiktaş, Avrupa kupalarına katılma hakkını elde edememişti. Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen siyah beyazlıların hedefi, ligi şampiyon tamamlamak. Bu hedef doğrultusunda adım atan Beşiktaş yönetimi, sezon öncesi kampı başlamadan transferleri bitirmek istiyor.

12 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş'ın gündemindeki isimlerden birinin St.Pauli'de forma giyen Ganalı Daniel-Kofi Kyereh olduğu öğrenildi. Alex Teixeira'yı takımdan göndermeye hazırlanan siyah beyazlı yönetimin, Daniel-Kofi Kyereh'e imza attırmak için girişimlerini hızlandırdığı kaydedildi. Önceki sezon Bundesliga'da 29 karşılaşmaya çıkan Kyereh, 12 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Kyereh, İstanbul'dan hikâye paylaştı!

Werder Bremen ile Stuttgart'ın da transfer etmek istediği Ganalı futbolcunun, Beşiktaş'a imza atmaya çok yakın olduğu belirtildi. Takımıyla 2023 yılına kadar sözleşmeli bulunan 26 yaşındaki oyuncu, İstanbul'a indiğini sosyal medyadan duyurdu. Bu haber, Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı.

Wout Weghorst ismi de gündemde

Siyah beyazlı yönetimin transfer gündeminde yer alan bir diğer ismin ise Wout Weghorst olduğu belirtildi. Beşiktaş'tan iki günlük süre isteyen Hollandalı golcü, Borussia Dortmund'dan gelen teklifi de değerlendirecek.

Maaşı 2.5 milyon euro olacak

Burnley'den ayrılmak isteyen 29 yaşındaki Hollandalı oyuncu, Beşiktaş ile 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atabilir. Burnley ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Weghorst'un 2.5 milyon euro maaşı, Beşiktaş tarafından ödenecek. Weghorst ile görüşmeleri olumsuz sonuçlanması halinde rotanın Alexander Sorloth ve Benteke'ye çevrileceği kaydedildi.

Yorumlar (0)