Beşiktaş'ın genç yıldızı imza atıyor!

Siyah-beyazlı takımda sezon başından beri  kamp döneminden bu yana takımla birlikte antrenmanlarda yer alan genç futbolcu Ajdin Hasic, bugün 18 yaşını dolduruyor ve genç oyuncunun resmî sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

SPOR 08.10.2019, 09:22 08.10.2019, 09:28
Beşiktaş'ın genç yıldızı imza atıyor!

Beşiktaş ile adı uzun süredir anılan ve daha sonra takımla kamp kadrosuna katılarak antrenmalara çıkan Ajdin Hasic'ten müjdeli haber geldi.

Takımla antrenmanlarda yer alan Ajdin Hasic, bugün 18 yaşına girdi. Resmî sözleşme imzalamak için 18 yaşını doldurmasını bekleyen siyah-beyazlı kulüp geleceğin yıldızı olarak gösterilen Hasic'in trasnferini resmen açıklayabilir.

Geleceğin yıldızları arasında yer alan Ajdin Hasic, Hırvatistan'ın futbolcu bankası olarak görülen Dinamo Zagreb'in kadrosunda forma giyiyordu. Sağ açık ve on numara pozisyonlarında oynayabilen Hasic, sol ayağını kullanıyor ve yüksek teknik kapasitesi ile dikkat çekiyor. Bosna Hersek'in alt yaş kategorilerinde forma giyen Hasic, U-19 takımında kaptan olarak yer alıyor.

ajdin hasic ile ilgili görsel sonucu

Ajdin Hasic kimdir?

2001 Bosna Hersek doğumlu sol ayaklı genç futbolcu, sağ kanat ve forvet pozisyonlarında oynayabiliyor. Futbol kariyerine Dinamo Zagreb alt yapısında başlayan Hasic bu sezon Dinamo Zagreb 2 takımında 5 maçta 1 gol attı.

Ajdin Hasic, forvet arkası ve ikinci forvet olarak forma giyebiliyor. Dinamo Zagreb'le sorun yaşayarak yürürlükteki sözleşmenin feshedilip 2021'e kadar yeni bir sözleşme yapılması için anlaşıldığı belirtildi. Ancak Ajdin'in babası, var olan sözleşmenin feshinin ardından yeni bir sözleşme imzalamadıklarını ve oğlunun serbest kaldığı iddiasında bulundu.

Geleceğin futbolcusu olarak görülen Hasic ile Benfica, Real Madrid, Barcelona, Dortmund, Everton ve Salzburg takımlarınında radarı altında  bulunuyor.

Yorumlar (0)