Beşiktaş ilk yenilgisini evinde aldı

Süper Lig'in altıncı haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 yenen Medipol Başakşehir, rakibinin ligdeki beş maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı.

SPOR 12.09.2022, 21:07
Beşiktaş ilk yenilgisini evinde aldı

11'inci dakikada sol taraftan Salih Uçan'ın kullandığı korner atışında Necip Uysal'ın kafa vuruşunda Mahmut Tekdemir kalenin hemen önünde meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

12'inci dakikada Salih Uçan'ın ceza alanı dışı sol çaprazından çektiği sert şutunu file bekçisi çıkardı.

18'inci dakikada soldan kullanılan korner atışında ceza yayının hemen üzerine gelen meşin yuvarlağa Gedson gelişine vurdu, top direğin yanından dışarı gitti.

38'inci dakikada Lima'nın ceza alanı dışından şutunda meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.

40'ıncı dakikada Muleka'nın sağ taraftan arka direğe doğru gönderdiği meşin yuvarlakla buluşan N'Koudou şutunu çekti, Duarte son anda meşin yuvarlağa ayak uzatarak muhtemel gole engel oldu.

Maçın ilk devresi 0-0'lık eşitlikle tamamlandı. 



12 maçtır yenilgi yüzü görmüyor

Vodafone Park'ta ilk devresi golsüz eşitlikle tamamlanan mücadelede turuncu-lacivertli takımın galibiyet golü yeni transferi Traore'den geldi.

Bir maçı eksik olan Medipol Başakşehir, oynadığı beş karşılaşma sonunda dört galibiyet ve bir beraberlikle puanını 13'e çıkardı ve aynı puana sahip Galatasaray ve Beşiktaş'ı averajla geride bırakarak ikinci sırada yer aldı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çıktığı yedi müsabakayı da kaybetmeyen Başakşehir, bu sezon oynadığı 12 resmi karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi.





Yorumlar (0)