Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak

Spor Toto Süper Lig'in 8'nci haftasının en çok beklenen maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya gelecek. Kritik derbi öncesi her iki takımın da muhtemel 11'leri belli oldu. İşte Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine dair detaylar...

SPOR 02.10.2022, 10:02 02.10.2022, 22:18 Hakan Öksüz
Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak

Spor Toto Süper Lig'e verilen milli ara bitti, maçlar başladı. Dün oynanan karşılaşmalarda Trabzonspor, geriden gelerek Yukatel Kayserispor'u 2-1 yendi. Başakşehir de Ankaragücü'nü aynı skorla mağlup etti. Galatasaray ise 0-0 biten maçta Adana Demirspor deplasmanından bir puanla döndü.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Futbolseverler, bugün oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini beklemeye koyuldu. Seyirciler, Beşiktaş-Fenerbahçe maçı saat kaçta? sorusunun yanıtını arıyor. Süper Lig'in 8. haftasında bu akşam saat 20.00'de kozlarını paylaşacak olan iki takım, galibiyet alarak taraftarlarını sevindirmek istiyor. Zorlu derbide görev yapacak hakemin Volkan Bayarslan olacağı açıklandı. Karşılaşma beIN SPORTS'tan naklen ekranlara gelecek.

Beşiktaş'ın fırsat maçı!

Ligdeki son iki maçında Başakşehir'e 1-0 yenilen ve İstanbulspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, zorlu derbide Fenerbahçe'yi mağlup ederek çıkış yakalamak istiyor. Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi maçında sahasında AEK'i ağırlayacak olan Fenerbahçe ise bu karşılaşmaya moralli gitmek ve ligdeki iddiasını güçlendirmek için derbide galibiyet hedefliyor. 

Jesus'un kadro tercihleri merak ediliyor

Ligde şimdiye kadar 7 maç oynayan Beşiktaş, 14 puan topladı. Bir haftayı bay geçen ve 6 maça çıkan Fenerbahçe ise 13 puanla 7'nci sırada yer alıyor. Kritik karşılaşma öncesi Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un tercihleri merak ediliyor. Sarı lacivertlilerde Joshua King, Serdar Aziz ve Luan Peres'in bu maçta forma giyemeyeceği belirtiliyor.

Hafta ortasında Avrupa maçına çıkacak olan sarı lacivertlilerin, derbiye nasıl bir kadroyla çıkacağı maç saatinde belli olacak. Zorlu mücadele öncesinde her iki takımın da muhtemel 11'leri belli oldu.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin muhtemel 11'leri

  • Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip, Saiss, Masuaku, Josef, Salih, Gedson, Muleka, Redmond, Weghorst
  • Fenerbahçe: Altay, Osayi, Gustavo Henrique, Szalai, Alioski, İrfan Can, Arao, Crespo, Mert Hakan, Batshuayi, Valencia

 

Yorumlar (0)