Beşiktaş ile Acun Ilıcalı arasında Ozan Tufan anlaşmazlığı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz takımı Hull City, Ozan Tufan'ı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ın teklifini geri çevirdi. Tarafların yeniden masaya oturacağı ve anlaşma zemini arayacağı söyleniyor. İşte transfer görüşmelerine dair detaylar...

SPOR 07.01.2023, 17:12 Hakan Öksüz
Beşiktaş ile Acun Ilıcalı arasında Ozan Tufan anlaşmazlığı

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz takımı Hull City, bu sezon Championship'te oynadığı 26 maçta 33 puan topladı. Gelecek sezonlarda takımını İngiltere Premier Lig'e yükseltmek isteyen Acun, bu doğrultuda transferler yaptı. 

Dimitris Pelkas, Ozan Tufan, Estupinan, Adama Traore, Doğukan Sinik ve Michael Seri gibi oyuncuları takımına dahil eden Acun Ilıcalı, Premier Lig'e çıkmayı kafaya koydu. Hull City'ye geçen yılın temmuz ayında transfer olan ve çıktığı 23 maçta 4 gole imza atan Ozan Tufan, Beşiktaş'ın radarına yakalandı.

Acun kabul etmedi

Teknik direktör Şenol Güneş'in talepleri doğrultusunda Ozan Tufan'ı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Acun Ilıcalı'ya teklif götürdü. Edinilen bilgilere göre Acun, Beşiktaş'ın satın alma opsiyonlu transfer teklifine olumsuz yanıt verdi. 

Hull City, 2 milyon euro istiyor

İngiliz ekibi, bonservisinin alınması durumunda 27 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmasını kabul edecek. Hull City'nin Ozan Tufan için talep ettiği bonservis bedelinin 2 milyon euro olduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)