Beşiktaş, Gaziantep FK'yı da geçerek liderlik koltuğuna kuruldu

Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, evinde konuk ettiği Gaziantep FK'yı 2-1 yendi. Ev sahibi ekibin gollerini Aboubakar kaydederken, misafir ekibin tek sayısı Dicko'dan geldi.

SPOR 06.03.2021, 21:27
Beşiktaş, Gaziantep FK'yı da geçerek liderlik koltuğuna kuruldu

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, evinde Gaziantep FK ile kozlarını paylaştı. BJK İnönü Spor Kompleksi Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmayı 2-1 kazanan Beşiktaş, galibiyet serisini 5 maça yükseltti.

Beşiktaş, Kamerunlu ile güldü

Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golleri, dakikalar 15'i ve 73'ü gösterdiğinde Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar kaydetti. Konuk ekibin tek sayısını ise dakikalar 90'ı gösterdiğinde penaltıdan Dicko kaydetti.

Bu neticenin ardından puanını 60'a yükselten ve 6 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, liderlik koltuğuna oturdu. Son 5 karşılaşmanın 4'ünde puan kaybı yaşayan Doğu Anadolu temsilcisi ise 43 puanda kaldı.

Aboubakar şimdiden yakaladı

Gaziantep FK karşılaşmasında da ağları havalandırarak ligdeki gol sayısını 15'e yükselten ve 4 de asist yapan Aboubakar, an itibarıyla gerçekleştirdiği gol katkısıyla, Beşiktaş forması giydiği bir evvelki sezonun toplamında ulaştığı sayıyı şimdiden ardında bıraktı.

Gaziantep FK, deplasmanda suskun

Son 7 deplasman maçını da kazanamayan Gaziantep FK, son 5 müsabakada rakip ağları havalandıramadı.













Yorumlar (0)