"Beşiktaş galibiyeti bize ivme kazandıracak!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Beşiktaş ile oynanacak mücadelede galibiyet alınması durumunda büyük bir ivme kazanacaklarını ifade etti. 

SPOR 20.11.2020, 13:20
"Beşiktaş galibiyeti bize ivme kazandıracak!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, dün yapılan antrenmandan önce futbolcular ile görüşmede bulundu.

Bütün takıma motivasyon konuşması yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Bulut, millî aradan sonra bazı sıkıntıların yaşanabildiğine dikkat çekti. 

Bulut, Konyaspor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetten sonra millî araya girildiğini hatırlatarak, söz konusu yenilgiyi "yol kazası" olarak nitelendirdi.

"Bir daha yenilgi olmasın"

Böyle bir yenilginin bir daha yaşanmaması gerektiğini kaydeden Bulut, Süper Lig'in 9'uncu haftasında Gençlerbirliği ile oynanacak mücadeleye değindi.

"Zor bir deplasman bizi bekliyor"

Bulut, Gençlerbirliği'nin çıkış arayan bir takım olduğuna dikkat çekerek, hep beraber iki idman yapma fırsatına sahip olduklarını ve her bakımdan zor bir deplasmanın kendilerini beklediğini ifade etti.

"Derbiler önemli"

Kupa mücadelesinin ardından Süper Lig'in 10'uncu haftasında Beşiktaş ile mücadele edileceğini hatırlatan Bulut, derbilerin iki takım için de büyük önem taşıdığını söyledi. 

"İvme kazandıracak"

Bulut, kritik bir sürece geçildiğine dikkat çekerek, Beşiktaş ve Gençlerbirliği karşısında alınacak olan galibiyetlerin, Süper Lig'in geri kalan kısmında Fenerbahçe'ye büyük bir ivme kazandıracağını ekledi.

Yorumlar (0)