Beşiktaş farklı kaybetti

Yeni sezon için çalışmalarına devam eden Beşiktaş, İspanya kampındaki ilk hazırlık karşılaşmasında İngiltere Premier Lig takımlarından Wolverhampton Wanderers'a 3-0 mağlup oldu.

SPOR 23.07.2022, 22:33
Beşiktaş farklı kaybetti

Camilo Cano Stadyumu'nda oynanan maça siyah-beyazlı takım; Ersin, Boyd, Rosier, Welinton, Necip, Umut, Salih, Gedson, Ghezzal, Muleka ve Weghorst 11 ile başladı.

İlk devrede havlu attı

Wolverhampton Wanderers, 15'inci dakikada 1-0 öne geçti. Necip'in geri pasında Ersin'in kontrol edemediği meşin yuvarlağı önünde bulan Neves, topu boş kaleye göndererek takımını öne geçirdi. 

29'uncu dakikada soldan gelişen atakta Ait-Nouri'nin içeri çevirdiği topu önünde bulan Podence, düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 2-0'a getirdi.

Siyah-beyazlı takım, bu golün ardından Muleka ile net bir fırsattan faydalanamazken, 40'ıncı dakikada Neto skoru 3-0'a taşıdı. 

Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 3-0'lık mağlubiyetiyle sona erdi. 

İkinci devre sessiz geçti

İkinci devreye siyah-beyazlılar, Umut-Oğuzhan Akgün ve Salih-Emirhan İlkhan değişiklikleriyle başladı.

İkinci devrede pozisyona girmekte zorlanan Beşiktaş'ta 56'ıncı dakikada Weghorst-N'Koudou, Muleka-Cenk ve Ersin-Emre Bilgin değişiklikleri gerçekleştirildi.

Teknik patron Valerien Ismael, 71'inci dakikada Welinton-Berkay Vardar, Ghezzal-Emirhan Delibaş, 78'inci dakikada ise Gedson-Kartal Kayra Yılmaz, Boyd-Emrecan Uzunhan değişiklikleri gerçekleştirdi.

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca İngiliz ekibi, maçı 3-0 kazandı.













Yorumlar (0)