Beşiktaş, Chidera Ejuke'yi gözüne kestirdi!

Ocak ayında genç oyunculara yönelecek olan Beşiktaş, ilk hedefini Hollanda'dan seçti. Heerenveen'de oynayan 21 yaşındaki Chidera Ejuke'yi scouting ekibi aracılığıyla izlemeye alan siyah-beyazlılar, ay sonuna kadar oyuncuyu takip edecek. Olumlu rapor çıktığı takdirde yönetim, devre arasında satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle Hollanda kulübüyle masaya oturacak.

SPOR 14.12.2019, 14:32 12.01.2020, 19:41
Beşiktaş, Chidera Ejuke'yi gözüne kestirdi!

Transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Beşiktaş'ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kulüpteki ekonomik sıkıntılar nedeniyle transfere düşük bir bütçe ayıracak olan siyah-beyazlılar, bundan dolayı genç oyuncuların peşine düşecek. 

Beşiktaş Yönetimi’nin bu doğrultuda son olarak gündemine Hollanda Ligi'nden Heerenveen’de forma giyen Chidera Ejuke’yi aldığı ifade edildi. 21 yaşındaki forveti scouting ekibi aracılığıyla izlemeye alan siyah-beyazlıların devre arasına kadar bu futbolcuyu takip edip sonrasında teklif konusunda kararını vereceği belirtildi.

Hollanda temsilcisine sezon başında Norveç ekibi Valerenga’dan 2 milyon Euro karşılığında transferi gerçekleşen 1,76 boyundaki futbolcu, mavi-beyazlı takımda bu sezon 16 maçta 7 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

Takımıyla 2023 yılının sonuna kadar sözleşmesi olan genç yıldız, önceki takımı Valerenga’yla 3 sezonda görev yaptığı 65 maçta rakip fileleri 14 kez havalandırmıştı. Yönetimin, futbolcu hakkında hem scouting hem de teknik ekipten olumlu geri dönüş yapılması durumunda devre arasında satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle takıma kazandırabileceği ifade edildi.

Yorumlar (0)