Beşiktaş başkan adayları oylarını kullandılar! Sonuç ne zaman açıklanacak?

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda oy verme süreci devam ederken, başkan adayları da oylarını kullandılar. Oylama saat 17.00'de son bulurken yeni başkanının 19:00 civarında büyük ölçüde belli olması tahmin ediliyor.

SPOR 20.10.2019, 16:43
Beşiktaş başkan adayları oylarını kullandılar! Sonuç ne zaman açıklanacak?

BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi'nde düzenlenen kongrede başkanlığa adaylığını koyan Tekinoktay, 2 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Oylama esnasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Tekinoktay, "Beşiktaş'a hayırlı olsun. Biz kazanırsak tabii bir kaygım var, benim Passolig'im yok. Galatasaray maçına Passolig almam gerekiyor mu, bilmiyorum. İlk işim Passolig almak olacak" dedi.

Sabah saatlerinde oy verme işlemlerinde yoğunluk olurken, saatler ilerledikçe bu yoğunluk azaldı.

Beşiktaş'ın eski futbolcuları Rıza Çalımbay, Ali Gültiken, Ziya Doğan, Ulvi Güveneroğlu, Kadir Akbulut, Ali Eren Beşerler ve kulübün eski başkanlarından Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören de oyunu kullanan isimler arasında yer aldı.

Demir Grup Sivasspor'un teknik adamı Rıza Çalımbay, "Hayırlısı olsun. Beşiktaş için iyi olacağına inanıyorum." şeklinde bir açıklamada bulundu.

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda diğer adaylar Serdal Adalı ile Ahmet Nur Çebi de oylarını kullandı.

Saat 15.30 itibarıyla giriş kartını alan üye sayısının 7 bin 549 olduğu belirtildi.

Yorumlar (0)