Beşiktaş Asbaşkanı'ndan Gökhan ve Caner açıklaması!

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin hakkında konuştu.

SPOR 04.05.2020, 09:51 04.05.2020, 09:55
Beşiktaş Asbaşkanı'ndan Gökhan ve Caner açıklaması!

Kocadağ sözleşmeleri bitecek olan ve haklarında transfer iddiaları çıkan Gökhan Gönül ve Caner Erkin için, ”Caner ve Gökhan’ın sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. Benim oyunculardan aldığım izlenime göre, Caner ve Gökhan ilk olarak bizimle görüşecekler. Kulübün gerçekleri ve hocamızın raporuyla birlikte değerlendirip bir karar vereceğiz. Kendi şartlarımıza uyarsa Beşiktaş için değerli oyuncularla devam etmek istiyoruz. Anlaşamazsak da zaten sezon sonunda serbest kalacaklar” ifadelerini kullandı.

Emre Kocadağ, Hollanda ekibi Feyenoord'da kiralık olarak forma giyen Oğuzhan Özyakup için ise ”Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş’ın sözleşmeli futbolcusu. Hollanda onun için bir hava değişimi oldu. Seneye aramıza katılacak” şeklinde konuştu.

N'Sakala için acele etmeyeceğiz 

Alanyasporlu N'Sakala ile anlaştıkları yönünde çıkan haberler hakkında da konuşan Kocadağ, ”Çok futbolcuyla temas halindeyiz ama basında yazıldığı gibi anlaşma yok. Görüşme aşamasındayız. Salgından önce çalışmalarımız başlamıştı ama şu an anlaşma konusunda acele etmeyeceğiz. Önce piyasayı görelim” yorumunu yaptı.

Yorumlar (0)