Beşiktaş aradığı forveti buldu!

Beşiktaş'ta ikinci devre öncesinde transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, listeye son olarak Ekvadorlu forvet Enner Valencia dahil oldu. Meksika’nın Tigres takımındaki oyuncu da Türkiye’ye gelmeye olumlu yaklaşıyor.

SPOR 03.01.2020, 10:50 12.01.2020, 16:19
Beşiktaş aradığı forveti buldu!

Siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, birçok önemli oyuncu gündemde yer aldı. Forvet bölgesi için yeni aday Meksika’dan oldu. Beşiktaş'ın Cenk Tosun ve Mario Balotelli’nin yanı sıra Tigres’te oynayan Enner Valencia’yı da gündeme aldığı aktarıldı. Yakın geçmişte Premier Lig temsilcilerinden West Ham United ve Everton da oynayan, Meksika’da üçüncü sezonunu yaşayan Valencia için yakında temasların başlayacağı düşünülüyor. Tüm alternatif oyunculara listesinde yer veren siyah-beyazlılarda piyasa değeri 4 milyon Euro olan başarılı oyuncu için kiralık formülünün devreye sokulacağı ifade edildi.

Ekonomik şartları doğrultusunda hareket etmek zorunda olan Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmaylarının, 30 yaşındaki oyuncunun menajeriyle iletişim kurdukları ve Valencia’nın da gelmeye sıcak baktığı ileri sürüldü. Tigres’le ligde 18 maçta gol kaydedemeyen Valencia, Meksika dışında 2019 yılında sahne aldığı uluslararası turnuvalarda ise 18 karşılaşmada 11 kez fileleri havalandırırken, 1 de asist yaptı.
 

Yorumlar (0)