Beşiktaş-Antalyaspor maçı ertelendi

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında bu akşam oynanması planlanan karşılaşma, Beyoğlu'nda yaşanan patlama sebebiyle ertelendi.

SPOR 13.11.2022, 19:03 15.11.2022, 06:14
Beşiktaş-Antalyaspor maçı ertelendi

Süper Lig'in 14'üncü haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor arasında bu akşam oynanması programlanan müsabaka, Beyoğlu'nda yaşanan patlama sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

TFF'den açıklama

TFF'nin (Türkiye Futbol Federasyonu) resmi internet adresinde yer bulan açıklamada, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, bu akşam saat 20.00'de oynanması planlanan Beşiktaş-Antalyaspor maçını ileri bir tarihe erteleme yönünde karar aldığı duyuruldu.

Bahse konu açıklamada, "Ülkemizi büyük bir üzüntüye boğan bu acı olayın ardından yaşamını yitiren yurttaşlarımıza bir defa daha Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı yurttaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Öte yandan, stadyumda mücadelenin ertelendiğine ilişkin anonslar yapılırken, tribünlere giriş yapan futbolseverlerin tribünleri terk etmeleri talep edildi. 

Yorumlar (0)