Beşiktaş, Abdullah Avcı'yı bitirmek istiyor

Beşiktaş, teknik direktör Abdullah Avcı ile anlaşmaya çok yakın! Şenol Güneş'in ayrılmasının ardından Avcı'nın imza atacağı iddia ediliyor.

SPOR 23.05.2019, 18:47
Beşiktaş, Abdullah Avcı'yı bitirmek istiyor

Beşiktaş, Kasımpaşa karşılaşması ile takımdan ayrılacak olan Şenol Güneş'in yerini vakit kaybetmeden doldurmak istiyor.

Siyah-beyazlı yönetim, Abdullah Avcı ile anlaşma sağlamak için girişimlerini hızlandırdı.

AVCI SICAK BAKIYOR

Tecrübeli teknik adamla görüşme yapan Beşiktaş yönetimi, Avcı'ya imza attırmak istiyor. Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a olumlu sinyal verdiği ancak kesin kararını bildirmediği belirtildi.

Başakşehir Kulübü'yle 5 yıllık sözleşmeye imza atan fakat sezon sonunda başka bir takımı çalıştırmaya olumlu yaklaşan Avcı, kararını 1 hafta içinde verecek.

BEŞİKTAŞ VAKİT KAYBETMEK İSTEMİYOR

Siyah-beyazlılar ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürülen Avcı'nın vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına başlayacağı söyleniyor.

AVCI'NIN KARİYERİ

55 yaşındaki deneyimli teknik adam daha önce İstanbulspor, Büyükşehir Belediyesi, Türkiye U17 ve Türkiye A Milli takımını çalıştırdı. Galatasaray U21 takımında ise altyapı koordinatörü olarak görev yaptı.

Avcı, 2014 yılının Ağustos ayında Başakşehir'in teknik direktörlüğüne getirildi. Takımının başında 384 maça çıkan Avcı, Bu maçlarda 177 galibiyet, 104 mağlubiyet ve 103 beraberlik aldı.

Yorumlar (0)