Beşiktaş'a 19'luk orta saha!

Beşiktaş'ın yanı sıra Kasımpaşa, Sporting Lizbon ve Dinamo Zagreb de Ali Adem’e talip oldu. Dört takım da, bu sezon 17 maçta 2 gol kaydeden defansif orta sahanın menajeriyle masaya oturdu.

SPOR 10.12.2019, 09:53 12.01.2020, 20:38
Beşiktaş'a 19'luk orta saha!

Yaşanan maddi sıkıntılar sebebiyle bütçede daralmaya giden, geleceğe yatırım yapmak amacıyla genç ve yetenekli oyunculara yönelen Beşiktaş, yönünü Kuzey Makedonya’ya çevirdi. Siyah-beyazlılar, Vardar’ın 19 yaşındaki futbolcusu Ali Adem’i yakın markaja aldı.

İzlendiği karşılaşmada fileleri havalandırdı

Vadar'ın hafta sonu Shkendija ile oynadığı karşılaşmada Beşiktaş’ın yanı sıra Kasımpaşa, Dinamo Zagreb ve Sporting Lizbon’un scout’ları takip etti. 2-2 biten karşılaşmada Ali Adem, Vardar’ı 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

U21'de millî takım forması giyecek

Oyuncunun danışmanlığını yapan KA Sport Management adına konuşan menajer Rahman Kice, söz konusu 4 takımla transfer görüşmelerinin başladığını ifade etti. Kice, genç futbolcunun Kuzey Makedonya U21 Milli Takımı’na da çağrıldığını dile getirdi.

Eljif'le aynı mevkide forma giyiyor

Ali Adem, Fenerbahçe'nin genç yaşta Rabotnicki’den 180 bin Euro’ya alıp Napoli’ye 16 milyon Euro’ya sattığı bir diğer Makedon genç yıldız Eljif Elmas gibi orta sahada oynuyor.

Yorumlar (0)