Bernard Mensah, Fenerbahçe iddialarına yanıt verdi!

Kayserispor'da forma giyen Bernard Mensah, Fenerbahçe ile anlaştığı yönünde çıkan haberlerle ilgili, "Herhangi bir anlaşma yok. Bunlar asılsız haber" açıklamasında bulundu.

SPOR 28.11.2019, 16:05 12.01.2020, 15:35
Bernard Mensah, Fenerbahçe iddialarına yanıt verdi!

Süper Lig'in 13. hafta maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Bugün yapılan idmandan önce Ganalı Bernard Mensah, Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki iddialar hakkında açıklama yaptı.

Mensah, "Herhangi bir anlaşma yok. Bunlar asılsız haber. Her futbolcu büyük takımda oynamak ister. Ben şuan burada Kayserispor’dayım. Böyle bir şey olursa, düşünülür" dedi.

"Şuan böyle bir şey yok"

Her oyuncunun UEFA Avrupa Ligi'nde, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini dile getiren Mensah, "Ben şuan için burada mutluyum, hiçbir sıkıntım yok. Büyük takımdan teklif geldiği zaman bu futbolcunun kariyeri açısından önemli olur. Böyle bir şey olursa annemiz Berna Hanım (Berna Gözbaşı) ile konuşurum. Şuan böyle bir şey yok. Bunlar sporun içinde olan normal şeyler ama burada mutluyum" şeklinde konuştu.

Takımla beraber çalıştığını söyleyen Mensah, Beşiktaş karşılaşmasında oynamak istediğini, son kararı teknik direktörün vereceğini belirtti.

Yorumlar (0)