"Benim hayalim her zaman için Real Madrid"

Andorra karşılaşmasında Ay-yıldızlı formayla ilk gollerini kaydeden Enes Ünal, beş yıldır bu anı beklediğini belirterek, “Çok mutlu ve gururluyum. Dünyanın en büyük kulüplerine yakın olmak için Avrupa’da kalmak istiyorum. Küçüklüğümden beri hedefim Real Madrid” dedi.

SPOR 19.11.2019, 10:33 12.01.2020, 17:28
"Benim hayalim her zaman için Real Madrid"

Millî takımın Andorra maçında ilk gollerini kaydeden Enes Ünal beş yıldır bu anı beklediğini söyledi. Kiralık olarak Real Valladolid'da oynayan genç yıldız, hedefinin bir gün İspanyol ekibi Real Madrid'de forma giymek olduğunu dile getirdi.

Andorra karşılaşmasından sonra Milliyet’e konuşan Enes Ünal ilk olarak maçı değerlendirirken, “Çok mutlu ve gururluyum. Gerçekten çok uzun süredir oynamayı bekliyordum. İlk geldiğimde 17 yaşındaydım. Şimdi 22 yaşındayım. 5 yıldır bekliyorum. Zaman zaman çok uzun süreler forma şansı bulamadığım dönemler oldu. Sıkıntılı maçlar oldu ama sonunda gol atabildiğim için çok mutluyum” ifadelerine yer verdi.

"Benim hayalim her zaman için Real Madrid"

Futbola Avrupa’da devam etmek istediğinin altını çizen genç golcü, “Avrupa’da kalmak ve büyük kulüplere yakın olmak istiyorum. Dünyanın en büyük kulüplerinde oynama hedefim var. Bir ritim yakalayıp orada oynamayı hedefliyorum. Küçüklüğümden beri hedefim orasıydı. Avrupa’nın büyük takımlarıydı. Benim hayalim her zaman için Real Madrid... Olur, olmaz bilmiyorum. Çok da önemli değil ama bu kulübü kovalamak ve onun hedefiyle çalışmak, zorlamak bana mutluluk veriyor” dedi.

"Zorlamak istiyorum onları"

Enes Ünal, A Millî Takım’da Burak Yılmaz ve Cenk Tosun gibi tecrübeli oyuncularla rekabet halinde olduğunu da ifade etti. Yıldız futbolcu, “Ağabeylerim gerçekten çok tecrübeli, kaliteli ve büyük oyuncular. Benim için onları zorlayabilmek, onların yanında ismimin okunması bile gurur verici. Zorlamak istiyorum onları. Ne kadar zorlarsam onlar da daha sıkı gidecektir turnuvaya. En iyi şekilde yardım etmek istiyorum. Oynarım, oynamam o da önemli değil” açıklamasını yaptı.

Genç yıldız, yurt dışında forma giymesinin daha az takip edilmesine sebep olup, olmadığı sorusunu da cevap verdi. Genç golcü, “Çok umurumda değil demek istemiyorum. Benim için farklı şeyler daha önde. Ben futbolu çok seviyorum ve futbol oynamak istiyorum. Onun dışında çok sakin bir hayatım var. Ünlü olayım diye bir şeye ihtiyacım yok” yorumunu yaptı.

Yorumlar (0)