"Ben bunu kabul edemem"

Ersun Yanal, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Bugün oyunun hakimi biz değilsek bu kabul edilebilir bir durum değil" ifadelerine yer verdi.

SPOR 09.11.2019, 08:59 09.11.2019, 14:26
"Ben bunu kabul edemem"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kasımpaşa'yı 3-2 yendikleri karşılaşmanın ardından oynadıkları futbolun iyi olmadığını, bu oyunun taraftarı mutlu etmeye yetmeyeceğini ifade ederken, durumu düzelteceklerini vurguladı.

Ersun Yanal maçın ardından yayıncı kuruluşa yapmış olduğu açıklamada "Başkanımızdan en genç oyuncumuza kadar bir şeyleri değiştirmek için uğraşıyoruz. Bugünkü oyun, çok iyi oynayıp, 3 puan alamadığımız oyunların tedirginliğinden doğmuştur. Kazanmanın ötesinde, Fenerbahçe'nin oynaması gereken oyunu, ve güveni kendimizde bulmalıyız." dedi

İlgili resim

Ersun Yanal oyun hakkında sözlerine "Bugün oyunun hakimi biz değilsek bu kabul edilebilir bir durum değil. Ben de bunu kabul edemem. Fenerbahçe bugün kazanmıştır ama oynaması gereken oyunu oynamamız gerekir. Taraftar da bizden onu bekliyor. Fenerbahçe kazanmıştır ama kazanmanın ötesinde oynaması gereken oyunu her zaman oynamalıyız. İyi oyunları tekrarlamalıyız. Bunu yapabilen bir takım olduğumuza göre bunu devam ettirmeliyiz. Taraftarı mutlu edecek oyunu oynayacağız." şeklinde devam etti.

Karşılaşmanın detayları

Süper Lig'de 11. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, Kasımpaşa ile karşılaştı. Ülker Stadyumu'nda oynanan maçı 3-2'lik skorla Fenerbahçe kazandı.

fenerbahçe ile ilgili görsel sonucu

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 6 (penaltı) ve 44. (penaltı) dakikada Vedat Muriqi, 59. dakikada Serdar Aziz attı. Kasımpaşa'nın gollerini 37. dakikada Abdul Khalili ve 56. dakikada Syam Ben Youssef kaydetti.

fenerbahçe ile ilgili görsel sonucu

Kasımpaşa'da Karim Hafez, 45. dakikada yaptığı itirazlar sebebiyle kırmızı kart gördü. Sarı-lacivertli takımda ise Mauricio Isla, 72. dakikada Olivier Veigneau'ya yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kart gördü.

Maçın ardından puanını 20'ye yükselten Fenerbahçe karşılaşma fazlasıyla zirvenin sahibi oldu. Kasımpaşa ise 12 puanda kaldı.

fenerbahçe ile ilgili görsel sonucu

Süper Lig'de gelecek hafta Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.
 

Yorumlar (0)