"Ben böyle bir takım görmedim"

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurum, ilk maçtaki skorla mağlup ettiği Beşiktaş'ı Türkiye Kupası'ndan eledi. Son 8 resmi sınavının 7’sinde mağlup olan Beşiktaş, belki de sezona Ocak ayında vedasını etti.

SPOR 23.01.2020, 10:03
"Ben böyle bir takım görmedim"

Kısa süre öncesine kadar Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan, sahasında mağlubiyet nedir bilmeyen, futboluyla taraflı tarafsız herkese keyif veren Beşiktaş, şimdi beklentilerin altında... Abdullah Avcı'nın ekibi, TFF 1. Lig ekibi BB Erzurumspor'a ilk maçtaki skorla 3-2 mağlup olarak Türkiye Kupası'na son 16 turunda veda etti. Birinci torbadan girdiği Avrupa Ligi'nde grup sonuncusu olarak elenen siyah-beyazlı takım, Türkiye Kupası'na da son 16 turunda veda ederken Süper Lig'de de liderin 10 puan gerisinde kaldı.

Beşiktaş, oynadığı son sekiz resmi maçta yedi yenilgi yaşadı. Yenilgilerin üçünü alt lig takımları Erzincan ve Erzurum'a karşıydı. Toplamda 10 gol atıp 20 gol yiyen siyah-beyazlılar, tek galibiyetini 9 kişi kalan Gençlerbirliği'ne karşı aldı.

Erzurumspor’un skoru 2-2'ye getiren golünden sonra ilginç bir an kameralara yansıdı. Abdullah Avcı'nın yardımcısı Şenol Fidan'a, “Ben böyle bir takım görmedim hocam” dediği görüldü. Abdullah Avcı, maçın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında, “Ben böyle bir takım görmedim” sözlerine dair, “2-1 öne geçtikten iki dakika sonra, Atiba'yı çağırana kadar gol yedik” yorumunda bulundu.

Abdullah Avcı, istifa tezahüratları hakkında, “Aklı selim insanlarız, genel olarak takım üzerinden bir değerlendirme yapılır. Şu an için bir şey söylemiyorum. Taraftar her zaman haklıdır” dedi. Tecrübeli hoca, konuşmasında “Oyun, oyuncu, neler yapılacak, değerlendireceğiz. Belki yönetim toplantı yapmak isteyecek, belki de biz isteyeceğiz. Bakacağız. İyi gitmeyen bir durum var” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)