Belözoğlu'ndan küfürlü tezahüratlara tepki

Emre Belözoğlu, "Anneme rahatlıkla küfür edebilen herkes evlerine gittiklerinde de benim adıma annelerinin ellerinden öpsünler. Çünkü anneler en kıymetli varlıktır." dedi.

SPOR 12.03.2023, 23:41
Belözoğlu'ndan küfürlü tezahüratlara tepki

Süper Lig'in 25'inci hafta karşılaşmasında evinde Beşiktaş'a 2-0 yenilen Başakşehir'in teknik patronu Emre Belözoğlu, müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.



"Anneler en kıymetli varlıktır"

Beşiktaş taraftarının kendisine yönelik olarak küfürlü tezahüratına tepki gösteren deneyimli teknik adam, şunları kaydetti:

"Kızlarım buradaydı, maalesef eşim kızlarımı getirdi bu müsabakaya. Çocuklarım maalesef 40 dakika kadar bana edilen küfürleri dinlemek durumunda kaldılar. 5 yaşında ve 8 yaşında kızlarım var. Beşiktaşlı dostlarım, arkadaşlarım var ve Beşiktaş taraftarı özünde bu değerlere sahip. Hele hele daha bir ay evvel ülkenin asırlar sonra yaşadığı en büyük felaketin ardından 40 dakika bana küfür ediliyorsa o nasip işidir, haysiyet de bir nasip işidir. İnsanlık da bir nasip işidir. Ne haysiyetten ne de insanlıktan nasibini aldığını düşünmüyorum. Ondan ötürü eşimden kızlarımı götürmesini istedim. Eşim var, benden evvel hiç kimsenin elini tutmamış. Annem var, babamdan başka hiç kimsenin elini tutmamış. Şereften söz ediyorlarsa bizde fazlasıyla var. Sıklıkla gündeme getiriyorlar ya, önce dönüp bir kendilerine baksınlar. Anneme rahatlıkla küfür edebilen herkes evlerine gittiklerinde de benim adıma annelerinin ellerinden öpsünler. Çünkü anneler en kıymetli varlıktır."

Yorumlar (0)