Belözoğlu: Galatasaray'a teşekkür ederim

Süper Lig'in 14'üncü hafta karşılaşmasında evinde Galatasaray'a 7-0 yenilen Başakşehir'de teknik patron Emre Belözoğlu, farklı neticenin acı bir ders olduğunu ve kendilerine seviyelerini gösterdiğini ifade etti. Belözoğlu, "Galatasaray'a teşekkür ederim. Futbolcularımızın seviyesini bize göstermiş oldular." dedi.

SPOR 13.11.2022, 00:23 14.11.2022, 08:09
Belözoğlu: Galatasaray'a teşekkür ederim

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan maçın akabinde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Belözoğlu, "Bizim açımızdan gerçekten kötü, çok acı verici bir gece. Kendi adıma ve takımım adına çok üzgünüm. Bizim için çok büyük, çok acı bir ders oldu. Hepimize seviyemizi, gelebileceğimiz seviyeyi de gösterdi. Organizasyona bağlı kalmadığımız zaman her birimize seviyemizi gösteren bir karşılaşma oldu. Okan Buruk'u ve Galatasaray'ı kutluyorum." dedi. 

"Seviyemizi gösterdi"

"25'inci maçımızı oynadık. Bugün daha da ekstra bir müsabaka oldu, çok değişik bir karşılaşma oldu. Bu ülkede yalnızca biz değil, hiç kimse böyle bir skoru hayal etmiyordu diye düşünüyorum." diyen Belözoğlu, şöyle devam etti:

"Yediğimiz gollerde çok ciddi bireysel hatalar var. Bunun sorumluluğu bende. Futbolcu tercihlerini yapan da benim. Onlara felsefemi aktarmaya çalışıyorum. Bu oyun takıma başarı da getirdi fakat içinde zaman zaman böyle futbolcu performanslarının dalgalanması sebebiyle yaşayacağımız problemleri de hissediyorum. Bazı maçlarda oyundan pek de memnun olmadığımı ifade etmiştim. Hatayspor karşılaşmasında yediğimiz goller çok başka bir senaryoya aitti, bugünküler ise acı bir hikayenin gerçekleriydi. Bizlere, futbolcularımıza seviyemizi gösteren bir mücadele oldu. Seviyemiz derken de yanlış anlaşılma olmasın, seviyemizde neler yaptığımızı herkes gördü fakat en ufak bir boşlama yaşandığında kaliteli futbolculara karşı ne duruma düşebileceğimizi hep birlikte görmüş olduk."

"Acı bir gece oldu"

Emre Belözoğlu, "Önümüzdeki transfer döneminde kadronuzda ciddi bir değişiklik bekleyebilir miyiz?" sorusunu, "Radikal değişikliklere gidebilecek bütçemiz yok fakat oyuncu anlamında ve oyun anlamında bazı değişikleri 25 maç içinde de yaptım. Her daim adil olmaya çabaladım fakat büyük değişiklikler olacağı kanaatinde değilim. Yalnızca birkaç futbolcu daha devre arasında içeriye dahil edilebilir. Bizi buralara getiren bu oyun, bu futbolcular. Bundan vazgeçmeyeceğiz ve devam edeceğiz. Bizim için acı bir gece oldu." şeklinde cevapladı. 

Yorumlar (0)