Belhanda: Hiçbir yere gitmiyorum

Galatasaray yönetiminin, 'kendine kulüp bul' dediği Younes Belhanda isyan bayrağını çekti. Faslı yıldızın, "kadro dışı bıraksanız bile bir yere gitmiyorum." sözlerini sarf ettiği iddia edildi.

SPOR 21.11.2019, 10:13
Belhanda: Hiçbir yere gitmiyorum

Ocak ayında Fatih Terim'in istediği transfer operasyonunu gerçekleştirmek için Younes Belhanda'yı satmayı planlayan sarı-kırmızılı takımda büyük kriz patlak verdi.

Galatasaray, geçtiğimiz günlerde menajer William D'Avilla ile görüşme gerçekleştirerek yıldız oyuncudan kendisine takım bulmasını istemişlerdi. Ancak bu gelişmenin ardından Belhanda'dan şok bir tepki geldiği dile getirildi.

Başarılı oyuncu, yönetime "Hiçbir yere gitmiyorum" dedi.

belhanda ile ilgili görsel sonucu

Belhanda'nın, "Kadro dışı bıraksalar bile ayrılığı düşünmüyorum. Burada ailemle beraber çok mutluyum. Sözleşmemin bitimine kadar 1.5 yıl daha buradayım" sözlerine yer verdiği iddia edildi. Bu tavır, yönetimin de tüm planlarını bozdu. Galatasaray'ın ne yapacağı merak konusu oldu.

Maaşı 3.3 milyon euro

Belhanda'nın sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak istememe sebeplerinden birisi de 3 milyon 350 bin euroluk maaşı... Faslı yıldız özellikle Avrupa'da hiçbir kulüpte bu parayı kazanamayacağı düşüncesine sahip.
 

Yorumlar (0)