Belhanda hakkında şok iddia! Fenerbahçe'yi de etkileyebilir!

Galatasaray'daki performansıyla sık sık tartışılan Faslı Younes Belhanda'ya Al-İttihad'dan teklif olduğu iddiası ortaya atıldı.

SPOR 01.11.2019, 15:49
Belhanda hakkında şok iddia! Fenerbahçe'yi de etkileyebilir!

Arap basını, çok konuşulacak bir transfer iddiasını gündeme getirdi. 2 yıllığına Fenerbahçe'ye kiralanan ve gösterdiği iyi performansla Sarı-Lacivertli takım taraftarlaının gözüne giren Garry Rodrigues'in takımı Al-İttihad, Galatasaray'da devamlı tartışma konusu olan ve mutsuz olduğu iddia edilen Younes Belhanda için şok bir teklif yaptı.

Arap basınının iddiasına göre Al-İttihad, Galatasaray'a 6 milyon avro ve Garry Rodrigues'in bonservisini önerdi, fakat Galatasaray bu teklifi geri çevirdi.

Rodrigues bir transferde kullanılırsa Fenerbahçe'ye ne olacak?

Büyük tartışma konusu yaratan bu transfer iddiası, bir yandan da Fenerbahçe'yi yakından ilgilendiriyor çünkü Yeşil Burun Adalı Garry Rodrigues, Fenerbahçe'ye 2 yıllığına kiralandı. Galatasaray'ın böyle bir teklifi kabul etmesi halinde Rodrigues'in sözleşmesi nasıl feshedilecek?

Ayrıntıları açıklanmayan sözleşmeye göre, Fenerbahçe'nin Rodrigues'in bonservisini satın alma opsiyonu var. Al-İttihad'ın ise Fenerbahçe'ye belli bir miktar para ödeyerek sözleşmeyi feshetme hakkının bulunup bulunmadığı da bilinmiyor.

Yorumlar (0)