Belediye Derincespor'un kadrosunu Covid yaptı!

Belediye Derincespor'da 8 futbolcunun Covid-19 test sonucunun pozitif çıkması takımda şoka neden oldu. Teknik direktör Uğur Balcıoğlu, test sonuçları sonrası, "Şu anda kadroyu Uğur Balcıoğlu yapmıyor, Covid yapıyor" açıklamasında bulundu.

SPOR 22.09.2020, 13:55
Belediye Derincespor'un kadrosunu Covid yaptı!

Misli.com 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Belediye Derincespor'da futbolcular üzerinde yapılan Covid-19 testlerinden 8'inin sonucunun pozitif çıkması takımda şok etkisi yarattı.

8 futbolcusunun Covid-19 test sonucunun pozitif çıkmasını değerlendiren teknik direktör Uğur Balcıoğlu, takım olarak düzenli biçimde Coid-19 testi yaptırdıklarını ve son test sonucunun kendilerini şok ettiğini belirterek, Belediye Derincespor Kulüp yetkililerinin test sonuçları sebebiyle TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) ile temasta olduğunu kaydetti.

Perşembe günü tekrar Covid-19 testi yaptıracaklarını, sayı artması durumunda ne yapacaklarını bilmediklerini ifade eden Belediye Derincespor Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, "Şu an kadroyu Uğur Balcıoğlu yapmıyor, Covid yapıyor. İki kalecim de korona çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu eğer tutup cumartesi günkü Manisaspor maçının oynanacağını söylerse mecburen altyapıdan bir çocuğumuzu profesyonel yapıp oynayacağız. Durum ortada. Mazeret sunmadan çıkıp oyunumuzu oynarız, yapacağımız bir şey olmaz. Türkiye Futbol Federasyonu'na verilen 25 kişilik kadro içinde kaleci sınırlamasının doğru olmadığını da görmüş olduk. Kaleci sayısı sınırı yükseltilmeli" şeklinde konuştu.

Kadrodaki her oyuncuyu en iyi düzeye ulaştırmak için çaba sarf ettiklerini söyleyen Belediye Derincespor Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, "Ligde en iyi yere ulaşabilmek amacıyla mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.

Yorumlar (0)