Belçika'da 9 yaşındaki çocukların asker selamına soruşturma açıldı!

Barış Pınarı Harekâtı’na asker selamı ile destek veren alt yapı takımının görüntüsünü paylaşan Belçika’daki Beringen Türkgücü (Turkse FC) kulübüne, Belçika Futbol Federasyonu soruşturma başlattı.

SPOR 16.10.2019, 15:21
Belçika'da 9 yaşındaki çocukların asker selamına soruşturma açıldı!

Belçika Futbol Federasyonu'nun bir parçası olan Voetbal Vlaanderen, resmî amatör (provinciaal) liginde mücadele veren Beringen Türkgücü (Turkse FC) kulübünün bazı fotoğrafları ve videoları hakkında soruşturma başlatma kararı aldı. Belçika'da ilk kurulan Türk kulüpleri arasında yer alan ve çok sayıda Türk nüfusun yaşadığı Beringen kentinde bulunan Beringen Türkgücü hakkında soruşturma açılması Türkler arasında büyük bir şok yaşanmasına neden oldu.

Belçika Futbol Federasyonu, Barış Pınarı Harekâtı'na asker selamı ile destek veren alt yapı takımının fotoğrafını paylaşan Belçika'daki Beringen Türkgücü hakkında soruşturma başlatma kararını verdi.
 
Federasyonun soruşturma başlattığı paylaşımda ise genç futbolcuların yer aldığı ve paylaşıma, “U10'umuzun 5-3'üyle kazandığımız zafer, askerlerimiz için bir hediye olsun” açıklaması yer alıyor.

Yorumlar (0)