Beklenen transfer İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin, transfer edilebilmesi için görüşmelere başlandığını duyurduğu Jayden Quinn Oosterwolde, İstanbul'a indi.

SPOR 29.01.2023, 19:50 30.01.2023, 08:47
Beklenen transfer İstanbul'a geldi

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan megakent İstanbul'a gelen Oosterwolde'yi havaalanında kulüp yetkilileri karşıladı.

İtalya ekiplerinden Parma'nın formasını giyen Hollandalı futbolcu, gazetecilere yaptığı kısa açıklamada, burada olmaktan ötürü çok mutlu olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe yeni sol bekini açıkladı

Fenerbahçe duyurmuştu

Fenerbahçe Spor Kulübü, Jayden Quinn Oosterwolde'nin transfer edilebilmesi için İtalyan takımı Parma ile görüşmelere başlandığını açıklamıştı.

Sarı-lacivertli kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü, Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi hususunda futbolcu ve kulübü Parma Calcio 1913 ile görüşmeler yapmaya başlamıştır. Futbolcu, 29 Ocak 2023 Pazar günü görüşmeleri gerçekleştirmek, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer sürecini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir." ifadelerine yer verilmişti.

Sürati ve güçlü fiziğiyle öne çıkıyor

Futbol kariyerine Twente altyapısında başlayan Hollandalı futbolcu, A takıma kadar yükselme başarısı gösterdi. 2021-2022 sezonunda kiralık olarak Parma'ya imza atan sol bek, ardından 3 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Parma'nın oyuncusu oldu. 21 yaşındaki Oosterwolde, sürati ve güçlü fiziğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. İtalya ekibinde bu sezon 19 maçta forma giyen genç futbolcu, 1.571 dakika boyunca görev aldı ve bir defa fileleri havalandırdı.

Yorumlar (0)