Bein Sports Nedir?

Bein Spors, Katar Spor Yatırımları ortaklığı tarafından kurulmuş ve yayım haklarını Bein Media Group şirketinin üstlendiği televizyon kanalıdır.

SPOR 23.06.2020, 00:12
Bein Sports Nedir?

Bein Sports, Katar Spor Yatırımları ortaklığı tarafından kurulmuş ve yayım haklarını Bein Media Group şirketinin üstlendiği televizyon kanalıdır. İlk olarak 2012 yılında faaliyete geçmiş ve bu tarihten beri müşterilerine hizmet sağlamaktadır. Devamlı olarak spor konulu programlar yayınlamakta ve yer aldığı ülkelerin ulusal lig maçlarını kullanıcılarına sunmaktadır. Bein Sports kanalı, Türkçe, Arapça, Fransızca, İspanyolca ve İngilizce olmak üzere toplam 5 dil üzerinden yayın yapabilmektedir. Kanal bünyesinde daha çok futbol olmak üzere hentbol, bisiklet yarışmaları ve ragbi turnuvaları da sıklıkla yer almaktadır. Bein Sport kanalı, ülkemizde Süper Lig maçlarını vererek halkımıza hizmet sunmaktadır.

 Bein Sport.com’a Nasıl Üye Olunur?

İnternet üzerinden sevdiğiniz takımın maçlarını anlık olarak takip edebilmek için Bein Sports kanalının resmi sitesine kayıt işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bunun için yapmanız gereken ilk adım, internet erişimine sahip bir bilgisayar üzerinden Bein Sports’un sitesine ulaşmaktadır. Daha ana sayfada sağ üst köşede bulunan Üye Ol butonuna tıklayarak üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmek için ilk adımı atmanız gerekiyor. Üye Ol seçeneğinde kullanıcıların karşısına kişisel bilgilerinin istendiği bir bilgi işlem formu çıkmaktadır. Bu formun baştan aşağı doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulması ve sisteme gönderilmesi şart koşulmuştur. Aksi halde üyeliğiniz iptal olmakta ve işlemlerinizi baştan düzenlemek zorunda kalmaktasınız. En son adım olarak kullanıcı sözleşmesinin kabul edilmesi üyelik işlemlerinin tamamlanması için yeterli olacaktır.

Türkiye’de Bein Sports

 Bein Sport kanalı Türkiye’ye ilk olarak Digiturk üzerinden gelmiş bir spor kanalıdır. Ülkemizde Süper Lig maçlarının yayım haklarına sahip tek kanal konumundadır. Futbol müsabakalarının yanı sıra bünyesinde diğer spor dallarından birçok örneği ve spor programlarını da barındırmaktadır. 97 yılından beri ülkemizde Süper Lig maçlarının verildiği Lig TV kanalının yerine kurulmuştur. Uydularımıza ilk girdiği andan itibaren yayınladığı içerikler dolayısıyla oldukça sevilmiş ve her geçen gün popülerliğini arttırarak devam ettirmektedir. Öyle ki her yıl binlerce aktif üyeye ulaşabilmekte ve ticaret hacmini Türkiye’nin sayılı yayın kuruşlarına yakın bir seviyede tutabilmektedir. Son olarak evinizde Süper Lig keyfini Bein Sports ile deneyimlemek istiyorsanız kanal tarafından cüzi bir aylık ödeme planı oluşturulacağını da belirtmekte fayda var.

Yorumlar (1)
Hasan 3 yıl önce
Şuna bein sport demeyin nedeni şse insanlar uyduda arayıp duruyor bilmiyorki djitürke köle olan kanallarındanbiridir. Aman normal kanallarda vermeyin çokta meraklıydık 11 kişi para kazanıyor onun için koşuyor ama taraftar ne kazanıyor izlemese ilgi görmese açkalırlar