BeIN Sports

Türkiye’de 2017 yılında faaliyetine başlayan BeIN Sports Lig TV’yi satın almıştır. Sektörde daha önce temel olarak kurulu yapının söz konusu olması hızlı şekilde entegrasyonu da sağlamıştır.

SPOR 10.06.2020, 22:14
BeIN Sports

Spor organizasyonları her ülkede olduğu gibi Türkiye’de yakından takip edilmektedir. Özellikle futbol zirvede yer alırken bunu takip eden basketbol, voleybol ve motor yarışları gibi geniş bir alan söz konusudur. Bu spor organizasyonlarını yerinde takip etmek her zaman mümkün olmadığı için TV’den izlemek daha cazip gelmektedir. Türkiye’de 2017 yılında faaliyetine başlayan BeIN Sports Lig TV’yi satın almıştır. Sektörde daha önce temel olarak kurulu yapının söz konusu olması hızlı şekilde entegrasyonu da sağlamıştır. Hal böyle olunca kısa sürede benimsenmiş ve artık futbol denildiğinde BeIN Sports ön planda yerini almıştır. Geniş alanlara yayılan yapısı ve son derece güçlü kadrosu ile beklentilerin fazlasını da sunmaktadır.

Sadece televizyon üzerinden değil aynı zamanda bilgisayar, tablet ve akıllı telefon aracılığı ile de çok kolay şekilde erişim sunulmaktadır. Böylesine güçlü yapısı ve son derece doğru atılımları ile de izleyici her daim memnun etmiştir. Çok sayıda futbol seyircisine unutulmaz maç yayınını sunması da farklılığını ortaya koymaktadır.

BeIN Sports da Neler Var?

Çok sayıda spor organizasyonunu seyirci ile buluşturan BeIN Sports Türkiye dışında ki ligleri de sizlere sunuyor. Avrupa’nın birçok lig maçlarını evinize taşımasının yanı sıra tüm dünyanın takip ettiği büyük organizasyonları da sunmaktadır. Dünya yıldızlarının mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını da aynı şekilde yüksek kalite sunuyor.

Futbol müsabakaları sonrasında yapılan yayınlarda da yine aynı şekilde heyecanı seyirciye sunuyor. Maç yorumları ve özet değerlendirmeleri gibi son derece değerli halleri de size sunmaktadır. İstediğiniz maçları takip edebilmeniz için de kurulan beIN Sports 1, beIN Sports 2, beIN Sports 3, beIN Sports 4 isimleri ile yayın yapmaktadır. Sonrasında açmış olduğu beIN Sports 4K, 91. Kanal, 92. Kanal ve 93. Kanal yayına girmiştir. 93. Kanalın kuruluş amacı maç saatlerinde ki çakışmalarda yayın yapmak içindir. Sonrasında maç çakışması olmadığı için de bu kanalı kaldırmıştır.

Aynı anda maçların denk gelmesi durumunda da BeIN Connect üzerinden takip sunmaktadır. Normal yayın akışını da aynı şekilde takip etmeniz mümkündür. BeIN Sports Haber kanalı ile de şifresiz şekilde yayın imkanı da sunmuştur. Spor organizasyonları ile alakalı son dakika haberlerini takip etmeniz mümkün kılınırken özetleri de izleyebilirsiniz. Her türlü spor müsabakaları hakkında bilgi edinebilir ve dünya yıldızların yakından takip edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: BeIN Sports, BeIN Sports Türkiye, BeIN Connect, BeIN Sports Haber

Meta: Türkiye’de 2017 yılında faaliyetine başlayan BeIN Sports Lig TV’yi satın almıştır. Sektörde daha önce temel olarak kurulu yapının söz konusu olması hızlı şekilde entegrasyonu da sağlamıştır.

Yorumlar (0)