Bayern Münih'i Berisha devirdi

Bundesliga'da (Almanya Birinci Futbol Ligi) oynanan karşılaşmada Augsburg, evinde Bayern Münih'i 1-0 mağlup etti. Augsburg, Fenerbahçe'den kiraladığı Berisha'nın 59'uncu dakikada kaydettiği golle üç puanı aldı.

SPOR 17.09.2022, 21:27
Bayern Münih'i Berisha devirdi

Ligde çıktığı son üç müsabakadan da beraberlikle ayrılan son şampiyon Bayern Münih, yedinci hafta karşılaşmasında Augsburg'a misafir oldu.

Ev sahibi takım, Fenerbahçe'den kiraladığı golcü futbolcu Mergim Berisha'nın 59'uncu dakikada kaydettiği golle sahadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı.

Bu sezon ilk mağlubiyetini alan Bayern Münih'in en az bir gol atmayı başardığı 87 maçlık Almanya Birinci Futbol Ligi rekoru serisi de böylelikle son buldu.

'Ruhr Derbisi'nde zafer Dortmund'un

'Ruhr Derbisi'nde Schalke 04'ü konuk eden Borussia Dortmund ise 79'uncu dakikada Youssoufa Moukoko'nun attığı golle üç puana uzandı. Maçın 32'inci dakikasında girdiği ikili mücadelede sonucunda sakatlanan Marco Reus, yeşil sahayı sedyeyle terk etti.

Stuttgart ağır yaralı

Bundesliga'da günün diğer müsabakalarında Eintracht Frankfurt deplasmanda Stuttgart'ı 3-1 mağlup ederken, Bayer Leverkusen ile Werder Bremen ise 1-1'lik skorla birer puana razı oldu. 

Yorumlar (0)