Bayern kalecisi Neuer'den Icardi övgüsü

Bayern Münih kalecisi Manuel Neuer, uzun süren sakatlığının ardından yarın Galatasaray ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında sahalara dönecek. İlk maçta Panenka penaltısıyla Bayern'in fileleri havalandıran Mauro Icardi'den övgüyle söz eden Alman file bekçisi, "Hem korkusuz hem de duygusal. Çıkışları çok tehlikeli. Beni neyin beklediğinin bilincindeyim." dedi.

SPOR 07.11.2023, 15:49 07.11.2023, 16:38 Hakan Öksüz
Bayern kalecisi Neuer'den Icardi övgüsü

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın Alman devi Bayern Münih ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Gruptaki ilk üç maçında 4 puan toplayan Galatasaray, 9 puanlı lider Bayern Münih'ten puan koparmaya çalışacak. Zorlu karşılaşma, yarın TSİ 23.00'te başlayacak.

Bayern Münih'in Alman file bekçisi Manuel Neuer, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Allianz Arena'da yapılan basın toplantısında konuşan 37 yaşındaki kaleci, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'yi övdü.

Panenka penaltısını örnek gösterdi

Icardi'nin harika bir oyuncu olduğunun herkes tarafından bilindiğini hatırlatan Neuer, "Çıkışları çok hızlı. Hiç beklemediğiniz bir anda tehlike yaratabilir. Öte yandan hem korkusuz hem de duygusal. Bu iki özellik, onu tehlikeli yapıyor. Panenka penaltısından bize gol atarken cesaretini gördük." ifadelerini kullandı.

"Şampiyonlar Ligi maçıyla sahalara dönmek heyecan verici"

Icardi'yi durdurmak için Bayern defans hattının ekstra performans göstereceğini aktaran başarılı eldiven, "Beni neyin beklediğinin bilincindeyim. Sakatlığı atlattım ve uzun süre sonra sahalara dönüyorum. Üstelik bir Şampiyonlar Ligi maçında. Bu çok heyecan verici. Stadyum tıklım tıklım olacak." diye konuştu.

Yorumlar (0)