Bayern açıkladı: İşte Lewandowski’nin yeni takımı!

Bayern Münih CEO’su Oliver Kahn, yıldız santrfor Lewandowski’nin gelecek sezon hangi takımda oynayacağını açıkladı. 

SPOR 16.07.2022, 16:14 16.07.2022, 16:55
Bayern açıkladı: İşte Lewandowski’nin yeni takımı!

8 senedir Bayern Münih forması giyen ve tarihi başarılara imza atan 33 yaşındaki Robert Lewandowski, bir süredir kulüpten ayrılmak istediğini dile getiriyordu. Lewandowski’nin geleceği hakkında konuşan Bayern Münih CEO’su Oliver Kahn, Polonyalı golcünün transferi konusunda Barcelona ile anlaştıklarını açıkladı. 

“Barcelona bize kabul edilebilir bir bonservis ücreti teklif etti”

Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’e konuşan Oliver Kahn, “Sözlü olarak Barcelona ile her konuda anlaşmış vaziyetteyiz. Transferde herhangi bir pürüz gözükmüyor. İş imzaya kaldı diyebiliriz. Barcelona bize kabul edilebilir bir bonservis ücreti teklif etti. Biz de içimizde yaptığımız değerlendirmede bu transferi onaylama kararı aldık” ifadelerini kullandı. 

676 resmi maçta, 509 gol attı

2014 yılında bir diğer Alman kulübü Borussia Dortmund’dan bedelsiz olarak Bayern Münih’e katılan Robert Lewandowski, Bavyera ekibinden gösterdiği başarılı performansla dünyanın sayılı santrforlarından biri haline gelmişti. 2005 yılından bu yana toplam 676 resmi maça çıkan 33 yaşındaki deneyimli golcü, bu müsabakalarda 509 gol ve 135 asist üretti. Polonya Milli Takımı ile toplam 132 maça çıkan Lewandowski, bu maçlarda ise 76 kez gol sevinci yaşadı. 

Yorumlar (0)