Batuhan Karadeniz, Vanspor'da da tutunamadı!

Beşiktaş ve Eskişehirspor'daki performansı ile dikkat çeken ve bir zamanlar geleceğin yıldızları arasında gösterilen Batuhan Karadeniz, TFF 2. Lig takımlarından Vanspor FK'da da kalıcı olamadı. Edinilen bilgilere göre 31 yaşındaki forvet, kulüp ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

SPOR 16.10.2022, 14:42 17.10.2022, 10:08 Hakan Öksüz
Batuhan Karadeniz, Vanspor'da da tutunamadı!

2008-2009 sezonunda Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Batuhan Karadeniz, gelece vadeden genç yıldızlar arasında yer alıyordu. Bekleneni bir türlü veremeyen 31 yaşındaki oyuncu, son olarak ağustos ayında TFF 2. Lig takımlarından Vanspor FK'ya transfer oldu. Burada da istenen performansı gösteremeyen santrafor ile karşılıklı anlaşan Vanspor'un, oyuncunun sözleşmesini feshettiği bildirildi.

Potansiyelini kullanamadı

Beşiktaş'ın altyapısında yetişen 1,95'lik Batuhan Karadeniz, 2007 yılında siyah beyazlı formayı giymeye başladı. Yeteneğiyle futbol tutkunlarını büyüleyen genç oyuncu, birçok takımın ilgisini çekti. Geleceğin futbol yıldızları arasında gösterilen Batuhan Karadeniz, beklenen performansı bir türlü gösteremedi.

Bekleneni bir türlü veremedi

2009-2013 arasında Beşiktaş ile Eskişehirspor arasında mekik dokuyan Batuhan, 2013'ün temmuz ayında Trabzonspor'a transfer oldu. Bordo mavili takımda gösterdiği performansla beklentilerin uzağında kalan Batuhan Karadeniz, bir dönem Elazığspor'da kiralık olarak forma giydi. Sivasspor, FC St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor ve Adana Demirspor'da da top koşturan Batuhan, zaman zaman performans düşüklüğü nedeniyle kadro dışı kaldı.

Yorumlar (0)