Batshuayi: Takımda çok iyi bir uyum var

Fenerbahçe’nin kendi evinde AEK Larnaca’yı 2-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan golcü futbolcu Michy Batshuayi, “Takımda çok iyi bir uyum var. Kendimi burada mutlu hissediyorum” dedi. 

SPOR 07.10.2022, 09:38 07.10.2022, 17:56
Batshuayi: Takımda çok iyi bir uyum var

UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe, 3. hafta maçında AEK Larnaca’yı da göze hoş gelen bir futbolla mağlup etti. Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda, dolu tribünler önünde rakibini 2-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, puanını 7’ye yükselterek grubunda liderlik koltuğuna oturdu. 

“Hem bireysel olarak hem de takım olarak çok daha özgüvenli hissediyoruz”

Maçta Fenerbahçe adına 1 gol kaydeden Michy Batshuayi, yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Maç sonu açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, her geçen gün kendilerini daha da geliştirdiklerini vurguladı. Fenerbahçe formasıyla ilk kez 90 dakika sahada kaldığını belirten Belçikalı futbolcu, “Takımda çok iyi bir uyum var. Kendimi burada mutlu hissediyorum. Artık daha güçlüyüm. Bugün de ilk kez 90 dakika sahada kaldım. Hem bireysel olarak hem de takım olarak çok daha özgüvenli hissediyoruz. Gücümüzü net bir şekilde gösterdiğimiz bir karşılaşma oldu” ifadelerini kullandı. 

“Oynayanlar da oynamayanlar da çok sıkı bir şekilde çalışarak kendini hazır tutuyor”

Takımdaki herkesin oldukça disiplinli olduğunu dile getiren Batshuayi, “Çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. İlk 11’de her maç farklı isimler başlıyor. Oynayanlar da oynamayanlar da çok sıkı bir şekilde çalışarak kendini hazır tutuyor. Hocamız her maç aramızdan birilerini seçip ona göre takım kuruyor. Bizler de kendimizi bu şekilde motive etmiş durumdayız. Daha fazla gelişmek ve daha çok katkı sunmak için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu. 

“Taraftarlarla çok güzel bir uyum yakaladık, golleri beraber kutluyoruz”

Açıklamalarının son bölümünde Fenerbahçe taraftarına da ayrı bir parantez açan Batshuayi, “Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Onlar sahadaki 12’nci oyuncumuz. Burada goller atarak onlarla kutladığım için çok mutluyum. Taraftarlarla çok güzel bir uyum yakaladık, golleri beraber kutluyoruz. Dönem dönem sıkıntılı süreçler de olabilir ama bugün bizim açımızdan her şey çok iyiydi. Golümü Rossi ile kutladım. O da bugün çok iyi oynadı. Bana çok iyi bir pas attı. Tüm takımın performansı üst düzeydeydi. Önemli bir 3 puan aldık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzdeki maça odaklanacağız” dedi. 

Yorumlar (0)