"Başka bir kulüp için Chelsea'yi bırakmazdım"

Chelsea'den 100 milyon Euro transfer bedeliyle Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard, "Başka bir kulüp için Chelsea'yi bırakmazdım." dedi.

SPOR 08.06.2019, 16:05
"Başka bir kulüp için Chelsea'yi bırakmazdım"

Chelsea'den ayrılarak 100 milyon Euro transfer bedeliyle 5 yıllığına Real Madrid'e transfer olan Belçikalı yıldız Hazard, İngiliz kulübünden ayrılığıyla ilgili konuştu.

"UMARIM HER SEZON CHELSEA İLE KARŞILAŞIRIZ"

"Başka bir kulüp için Chelsea'yi bırakmazdım" diyen tecrübeli yıldız, "Chelsea'de geçirdiğim her andan memnundum ve bir an dahi ayrılmayı düşünmedim. Real Madrid haricinde başka bir kulüp için ayrılmazdım. İster ABD, Sunderland'de, ister Stamford Bridge'de bir Salı akşamı ya da Rusya'da bir Perşembe akşamı olsun beni desteklediniz, futbol oynamayı ve kendim olmayı her zaman teşvik ettiniz. Chelsea ve özellikle Chelsea taraftarları benim için her zaman özel olacak. Gelecek sezon ilk işim Chelsea'nin maç sonuçlarına bakmak olacak. Umarım gelecek sezon ve bundan sonra her sezon Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile karşılaşırız." ifadelerini kullandı.

2012 yılında Ligue 1 ekiplerinden Lille'den Chelsea'ye giden Hazard, Chelsea forması ile çıktığı 352 maçta 110 gol attı.

28 yaşındaki Hazard, Chelsea ile 2 UEFA Avrupa Ligi, 2 Premier Lig, 1 FA Cup, 1 İngiliz Lig Kupası şampiyonluğu elde etti.

Yorumlar (0)