Basel'in hocası Trabzonspor'dan çekiniyor!

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci hafta maçında yarın oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi konuşan Basel Teknik Direktörü Marcel Koller, "Ofansif olarak kuvvetli bir rakip. Zorlayacaklar ama önlemler aldık" dedi.

SPOR 02.10.2019, 20:11
Basel'in hocası Trabzonspor'dan çekiniyor!

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci hafta maçında yarın Trabzonspor deplasmanına çıkacak İsviçre temsilcisi Basel'in teknik direktörü Marcel Koller, bordo-mavili takımın hücumda oldukça kuvvetli olduğunu belirtti.

Marcel Koller ve defans oyuncusu Eray Cömert, maçın yapılacağı Medical Park Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

"Zorlayacaklar ama önlemler aldık"

İsviçre ekibinin teknik direktörü, Trabzonspor'u elinden geldiğince analiz ettiğini kaydederek "Maçta ne olur bunu göreceğiz. Ofansif olarak kuvvetli bir rakip. Zorlayacaklar ama önlemler aldık. Tecrübeli, yurt dışında oynamış oyuncular var. Biz evimizde iyi çıkış yakaladık. Bunu da burada sürdürmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Eray Cömert: "Ofansif anlamda çok iyi oyuncuları var"

Basel'in Türk kökenli futbolcusu Eray Cömert, Beşiktaş karşısında Trabzonspor'u izlediğini belirterek, "Hafta sonu Beşiktaş'a karşı iyi bir maç çıkardılar. Ofansif anlamda çok iyi oyuncuları var. Biz de kazanmak için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

"Trabzonspor'u derbi maçlarda izliyorum"

Süper Lig'i devamlı takip ettiğini belirten Eray Cömert, "Trabzonspor'u derbi maçlarda izliyorum. Trabzonspor iyi bir takım ve çok iyi oyuncuları var. Kendi oyunumuza bakmamız lazım. Bizim için umarım çok iyi olur." dedi.
 

Yorumlar (0)