Başakşehir’den Tahkim Kurulu kararı karşısında sert açıklama

Başakşehir Spor Kulübü yönetimi, TFF ve MHK’yı istifaya davet etti. Tahkim Kurulu’nun hakemler için verdiği kararı bozmasının ardından konu hakkında “tarihi” bir açıklamada bulunan spor kulübü, sürecin yakından takipçisi olacaklarını da dile getirdi.

SPOR 27.03.2022, 16:44 28.03.2022, 17:02
Başakşehir’den Tahkim Kurulu kararı karşısında sert açıklama

Başakşehir yönetimi, TFF Tahkim Kurulu’nun hakemler için verdiği kararı bozmasının ardından çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. İstanbullu spor kulübü yönetimi, günden hakkında şu sözleri ifade etti: “Merkez Hakem Kurulu’nun 8 Mart 2022 günü vicdana ve hukuka tamamen aykırı olarak aldığı kararın Tahkim Kurulu tarafından iptal edildiğini; liste dışı kalan hakemlerin de bundan böyle görev alacaklarını öğrenmiş bulunuyoruz. Bu kapsamda 26 Mart 2022 tarihi bizim için yalnız bir tarih değil, Türk futboluna ve futbolda adalete karşı kaybettiğimiz güvenin yeniden yeşereceği bir gün olarak hafızalara kazınacaktır.”



“TFF ve MHK’yı istifaya davet ediyoruz”

“Hem futbolumuzun yurt içi ve dışında saygınlığına yitirmesine sebep olan TFF’nin hem de talimatlardan bihaber olan MHK’nın görevini sürdürmesi artık mümkün değildir. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak bu tarihi kararın ardından sürecin yeni başladığını belirtiyor, tüm gelişmelerin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Yorumlar (0)