Başakşehir’den beklenen açıklama: Aykut Kocaman dönemi sona erdi

Medipol Başakşehir'de, dün Fatih Karagümrük yenilgisinin ardından istifa edeceğini açıklayan Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın istifası, Başakşehir yönetim kurulu tarafından kabul edildi ve Başakşehir’de Aykut Kocaman dönemi sona erdi.

SPOR 02.10.2021, 16:28 02.10.2021, 16:34
Başakşehir’den beklenen açıklama: Aykut Kocaman dönemi sona erdi

Medipol Başakşehir, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasının kabul edildiğini duyurdu.

Fatih Karagümrük mağlubiyeti istifayı getirdi

Süper Lig'in 8. haftasında dün, Fatih Karagümrük'e 3-1 yenilen Medipol Başakşehir'de teknik direktör Aykut Kocaman, maçın ardından yönetime istifasını sunacağını açıklamıştı. Medipol Başakşehir Kulübü'nden bugün yapılan yazılı açıklamada, Aykut Kocaman'ın istifasının kabul edildiği duyuruldu.

“Teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz"

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"Süper Lig’in 8. haftasında Fatih Karagümrük’e yenildiğimiz maçtan sonra teknik direktörümüz Aykut Kocaman, istifasını yönetim kurulumuza sundu. Yönetim Kurulumuzun değerlendirmelerinin ardından Aykut Kocaman’ın istifası kabul edilmiştir. Türk futbolunun en değerli teknik direktörlerinden biri olan Aykut Kocaman, geçen sene zor bir süreçte takımımızın başına geçerek çok önemli bir sorumluluk üstlenmişti. Beraber çalışmaktan mutluluk duyduğumuz Aykut Kocaman’a, kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz."

Medipol Başakşehir ile bu sezon ligde 8 maça çıkan Aykut Kocaman, bu maçlarda 2 galibiyet ve 6 mağlubiyet aldı.

Yorumlar (0)